28-годишен родопчанин почина в Испания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 13.05.2021
981
Цяло Неделино е потънало в скръб, след като пристигнала вестта за починалия техен 28-годишен съгражданин в Испания.

Борислав Дюлев работил в чужбина от доста време. Трагедията се разиграла на 10 май по време на вечеря, когато му прилошало и след секунди издъхнал.

Според предварителна информация, младият мъж е получил масивен инфаркт, в следствие на което починал скоротечно. В момента жителите на цялата родопска община събират средства, за да приберат тялото на Дюлев в родното му Неделино, информира кметът Боян Кехайов.

"В Неделино вече тече организация за подпомагане на семейството и събиране на средства чрез социалните мрежи, като Общината на своя сайт е публикувала банковата сметка и призив към гражданите за подкрепа. Отделно от това ще бъде свикана Общинска сесия, на която ще бъде взето решение каква сума ще може да отдели общината за подпомагане на семейството“, коментира Кехайов пред "Дарик Радио".

Сумата, необходима за транспортирането на тленните останки, е минимум 8 хиляди евро.

Борислав е бил семеен, като съпругата му е бременна в четвъртия месец. Във всички търговски обекти на територията на общината са поставени кутии за събиране на дарения.

Всеки, който желае да помогне на опечаленото семейство в този труден момент за тях, да го направи като дари парични средства на посочената банкова сметка: ES3521034703540010103329 – Sevdalin Vasilev Dyulev

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).