31-годишната Ралица е жената, която загина в катастрофа в Якимово

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:59 / 19.12.2018
4565
31-годишната Ралица Антонова от село Златия е жената, която загина в катастрофа в Монтанско вчера, научи ексклузивно "Булнюз". Тя е работила на бензиностанция във Вълчедръм. Припомняме, че трагедията се разигра към 16.10 часа вчера на улица "Славянска" в село Якимово, с посока на движение от Дългоделци към Черни връх. Ралица управлявала лек автомобил "Мерцедес Е220". При излизане от ляв завой на мокра пътна настилка младата жена загубила контрол над волана.

Автомобилът й се поднесъл и се блъснал странично в насрещно движещ се влекач МАН с прикачено полуремарке, идващ от мелницата в село Комощица и пълен с брашно. След сблъсъка колата се обърнала на пътя, а Ралица загинала на място.

Камионът е собственост на монтанска фирма и е управляван от 57-годишния Валтер от областния град. Той е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна.

Жителите на село Златия са в шок от трагедията, която е сполетяла младата жена. Социалната мрежа фейсбук почерня от жалейки на опечалени близки и приятели. Всички те ще изпратят Ралица в последния й земен път утре. Погребението е насрочено за 13 часа утре на централния гробищен парк в Златия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).