36-годишната Ажда е залятата с киселина в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
12:31 / 27.03.2018
3209
Жена беше залята с киселина в София вчера вечерта. 36-годишната Ажда е с 24% изгаряния. Според съседи жената е нападната, когато се е прибирала от работа, пред блока, в който живее. Има опасност тя да загуби зрението си, тъй като очите ѝ са засегнати сериозно. От МВР съобщиха, че извършителят все още не е задържан.
 
Сигналът за инцидента е подаден снощи, около 21:30 ч. 36-годишната Ажда Ибрахимова е нападната пред блок 175 на столичния булевард "Александър Стамболийски", където живее заедно със съпруга и 15-годишната си дъщеря.

Жената се занимава със сладкарство и според съседи е нападната, когато се е прибирала от работа. Пострадалата е с 24% изгаряния.
 
Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска съобщи, че са засегнати лицето, главата и тялото на жената. Има опасност пострадалата да загуби зрението си, тъй като очите са засегнати сериозно. Съседка на Ажда разказа пред "Дарик", че семейството не е било проблемно и описа пострадалата като много красиво и мило момиче.
 
"Говорих с една нейна приятелка. Само ми каза, че положението е много критично. Жената се е прибирала от работа. Има сладкарница и връщайки се от работа пред входа се е случил инцидентът, но аз не мога да кажа точно какво е станало, защото не съм била свидетел. Жената е много добра и коректна. Не съм чувала да има проблеми“, каза съседката.
 
Ажда е откарана в "Пирогов“ и продължава да е в много тежко състояние. От МВР съобщиха, че извършителят все още не е задържан.

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).