Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
5 съвета как да поддържаме косата си жизнена
Автор: Екип на Varna24.bg 07:00 / 20.11.2019Коментари (0)2960
©
Косата е един от най-забелязваните външни белези на човек. Тя също заема важна част от индивидуалността ни. Поради тази причина, както жените, така и мъжете, се стремят да поддържат косата си не просто добре изглеждаща, а впечатляваща. Красотата, разбира се, е доста субективен фактор. Но обикновено се счита, че меката, здрава и гъста коса е признак на добра хигиена, поддръжка и грижа за себе си.

Рядко се случва да имаме шанса да се родим с перфектния косъм. Заради това много от нас се опитват да намерят добър натурален продукт, който да благоприятства нейната еластичност и здравина. Подобен продукт е спрей-лосионът за натурална грижа за косата VitaHair Max. Той включва подхранваща и ревитализираща косъма и кожата по скалпа формула. Едноименният производител е на мнение, че тя благоприятства поддържането на нормални pH-нива на дермата, предпазвайки от сухота и омазняване едновременно. Това са отдава на ексклузивно натуралния и състав, включващ био-екстракти от растителен прокапил, магнезий, кератин и кофеин. По-долу ще научим още любопитни подробности.

5 бързи съвета косата ни да изглежда винаги свежа и красива

Косата изисква изключително много внимание, за да бъде винаги в блестящо и впечатляващо състояние. Тя е един от основните атрибути на тялото, с които се представяме пред света. Грижата за нея следва да е ежедневна. Но какво да правим, когато времето просто не стига?

Ето 5 бързи съвета за блясък и свежо излъчване на косъма:

1. Подстригвайте я редовно. Ако имате дълга коса, записвайте си час при любимия фризьор поне веднъж на 3 месеца. При мъжете се препоръчва дори да е в по-кратък срок – от 1 до 2 месеца. Подстригването помага на косата да расте. Може да звучи малко нелогично на пръв поглед, но честата фризура премахва цъфналите и увредени краища. Тя започва да израства откъм корените. А и я прави по-мека и нежна.

2. Мийте косата с шампоан и използвайте балсам. Важно е да намерите подходящите за Вашата коса. Втрийте шампоана в скалпа нежно, с масажиращи движения. Не се фокусирайте толкова върху краищата. Балсамът кара косата да бъде по-жизнена и мека, така че не го забравяйте!

3. Хранете се здравословно. Витамините, протеините и желязото, набавени чрез натурални продукти са важни за растежа на косата. Клетките, които отговарят за него се нуждаят от тези елементи, за да поддържат постоянния растеж.

4. Бъдете нежни с нея. Препоръчително е да я разресвате по 2 пъти на ден, като използвате гребен с широки зъбци. Внимавайте с местата, на които е сплетена!

5. Използвайте масла и лосиони. Те спомагат за набавянето на полезни вещества на косъма и хидратират косата. Благоприятстват здравословния растеж и красотата ѝ. Такъв е и спрей-лосионът с натурални съставки VitaHair Max.

Какво представлява спрей-лосионът за коса ВитаХеър Макс?

Спрей-лосионът с натурални съставки VitaHair Max цели да предложи грижа за косата от високо качество. Това става благодарение на неговия състав, който има органичен произход. Те включват прокапил, магнезий, кофеин и кератин. Всички те са подбрани от едноименния производител, поради благоприятното им влияние за косъма. Спреят за коса VitaHair Max също се радва на одобрителни отзиви от клиенти онлайн. Тях може да открием главно във форуми, като “БГ Мама“.

Те споделят следните мнения и коментари, свързани с лосионa ВитаХеър Макс:

- Благоприятства красивия външен вид на косата;

- Повлиява на мекотата и растежа с натурални съставки;

- Може да се прилага от мъже и жени

- Достъпна цена за българския стандарт на живот;

- Бърза поръчка и доставка с куриер;

- Липсват сигнали за неприятни странични ефекти и противопоказания;

Отсъствието на информация за неблагоприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че те не могат да се проявят индивидуално. Всеки потребител следва да се запознае лично и да следва с инструкциите за употреба, включени в търговската опаковка на спрей-лосиона VitaHair Max. Не бива да се превишава препоръчителния дневен брой нанасяния.

Начинът на приложение на спрей-лосиона ВитаХеър Макс също е лесен и насочен към потребителите. Според официалния уебсайт на продукта, той включва следните 3 стъпки:

1. Впръскайте върху косата.

2. Масажирайте по продължението на косата с нежни масажиращи движения.

3. Използвайте всеки ден в продължение на месец, за да постигнете еластичност, мекота и добър външен вид на косата.

Спреят-лосион за коса VitaHair Max се предлага само от официалния му уебсайт. Няма да го откриете в големите магазини като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Нито пък в комерсиалните вериги аптеки или в кварталната аптека. Поръчката през собствената уеб-страница на продукта е бърза и лесна. Клиентите просто трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Официален дистрибутор ще се свърже с тях за потвърждение на поръчката и уточняване на адреса за доставка.

Радвайте се на здравословен живот!

Придържането към здравословен начин на живот и физическа активност ни дава шанса да се чувстваме здрави и красиви. Те се отразяват положително върху почти всеки аспект на тялото ни. Мускулатурата ни е по-еластична и ясно изразена, а ние се чувстваме по-жизнени и енергични. А това ни кара да изглеждаме изпълнени с живот от глава до пети!!!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Освободиха директора на "Пирогов" д-р Валентин Димитров
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: