70 екипа на Енерго-Про ще дежурят по време на празниците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:30 / 22.12.2014
569
В навечерието на Коледните и Новогодишните празници 70 аварийни екипа на ЕНЕРГО-ПРО са в пълна готовност да отстраняват възникнали повреди по електрическите съоръжения в областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Те са снабдени с необходимите лични предпазни средства и облекло, което отговаря напълно на характерните за зимния сезон метеорологични условия.

Осигурени са и средства за комуникация и резервни връзки между мобилните екипи и центровете за управление на мрежата. В готовност са 926 автомобила, между които специални, високопроходими и екипни. Както и през изминалите години, при усложняване на зимната обстановка в отделни региони, компанията има подготвени планове за пренасочване на допълнителни екипи и техника от един район към друг.

Освен аварийните екипи, за светлината и уюта във всеки дом и във всяко населено място в Североизточна България през празничните дни, денонощно ще се грижат и диспечерите и телефонните оператори на ЕНЕРГО-ПРО.

Отчетниците на компанията ще продължат да отчитат консумираната електроенергия по обичайния график и по време на почивните дни, като стриктно ще се спазва срокът за отчет в рамките на 31 дни, съгласно Общите условия за достъп и пренос на електрическа енергия през електроразпределителната мрежа на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи АД.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за консумирана електроенергия в срок, могат да го направят на 29 и 30 декември, както и през почивните 24, 27 и 31 декември, когато ще работят дежурни каси на нашите партньори от Български пощи. Обръщаме внимание, че непосредствено преди и по време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници (в периода 21 декември 2014 година - 05 януари 2015 година включително) компанията няма да преустановява електрозахранването на тези от тях, които не са заплатили в срок сметката си за електроенергия.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Президентът: Отношенията между християните са базирани на взаимно...
НИМХ: 45 литра дъжд на кв.м в София, 40 мм градушка в Априлци
Тома Биков: Трябва спешно да бъдем приети в сухопътния Шенген
Опасна измама: Точат лични данни с фалшиви мейли от името на Инсп...
Коя е Мария Филипова - новият шеф на КЗП?
ДФЗ преведе над 5,1 млн. лева първи етап по схемата за зимни пръс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).