Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
72% искат незабавно вето на пушенето на обществени места
Автор: Екип Varna24.bg 16:30 / 22.02.2011Коментари (69)7109
© Varna24.bg
72,3 на сто от хората смятат, че незабавно трябва да се въведе забрана за тютюнопушенето на закрити обществени места. Това сочат резултатите от приключилата анкета на сайта на Министерство на здравеопазването, съобщават от пресцентъра на институцията. От 24 януари до 21 февруари 2011 г. в нея са участвали 1862 души. 

22% от гласувалите хора се обявяват против въвеждането на забрана за тютюнопушене на закрити обществени места.  Отлагането на забраната за срок от 1 година среща подкрепата на 2,6 на сто, а 3,1% се обявяват за отлагане с 2 и повече години.  








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kornelia Staneva
премахни филтъра

0
 
 
А относно "ПЛЯМПАНЕТО" - плямпаш ти, необразован скоте!Ние вишистите, с добро обществено положение говорим, обсъждаме, навеждаме доводи.Като се научиш, ела да говориш с умните хора и ти. Пожелавам на всички пушачи спокоен и красив ден, на непушачите - много въздух и безпроблемно съществуване!
0
 
 
Ей, Виктор, какъв си ти бе? Ти ли преценяваш кой да говори ? Ченге ли си? Някакъв диктатор ли си? Сигурно си със середно специално образование и имаш компютър - голям си пич, ОБАЧЕ АЗ НЯМА ДА МЛЪКНА, ГОВЕДО ТАКОВА, ЗАЩОТО ТАКИВА ЛИЦЕМЕРИ КАТО ВАС СЕ НАПИВАТ, БИЯТ ЖЕНИТЕ СИ И СЕ ПСУВАТ В ТАРАТАЙКИТЕ СИ ПО КРЪСТОВИЩАТА! Защо точно ти, неразумни .... ще ми определящ начина на живот, какво да правя и какво не? Стой си у вас като не можеш да търпиш тютюневия дим.
0
 
 
Докато пушачите - сега изведнъж се сетиха, че цигарите са им по-вредни от кихащия грипно болен, от автомобила и ОТРОВНИТЕ АВТОБУСИ на градския транспорт!Толкова години нищо ви нямаше, статистически изследеванията са категорични, че случаите на рак вследствие на тютюнопушене са много по-малко отколкото рак - причинен от други медицински фактори.А и боледуващите вследствеи на тютюнопушене са предимно активните пушачи, а не пасивните.Седнете да се занимавате с нещо друго, оставете ни на мира, защото ако ние спрем да посещаваме кафенетата, те ще фалират съвсем и няма да има къде да ходите и вие!
0
 
 
Няма точно такава забрана - да не се пуши изобщо... Аз се съобразявам идеално с енпушачите - никога не съм казала "Ама вие защо не ми пушите тук.Я веднага да запалите цигарите!"
0
 
 
Ами ходете в хубави кафенета, с работещи аспирации и всичко останало!Аз ли да ви съветвам - хем искате да сте на обществени места, хем искате да не ви мирише на цигари.Автомобилите вредят много повече от цигарите - някой да е слязал от таксито или от градския транспорт, куцо и сакато е вече с автомобил по улицта? Едно потегляне на автобус "Икарус" изхвърля около мен на улицата повече отровен въздух, отколкото аз издишвам за цяла година. От моите цигари ли ще си оправите белите дробове??!!?
0
 
 
Добро утро, Варна! Прекрасен ден и на Вас!
+1
 
 
Боже, тук масирано ме нападат комплексари непушачи - изкараха ме наркоман, алкохолик и какво ли още не! Вие нормални ли сте бе хора? Я си стойте в кухничките, да ви мирише на природосъобразен пържен лук и дишайте мощно от полезните изпарения на автомобилите си, а като се научите на демокрация - излезте да пием кафенце навън! Що не си изметете собствените къщички, а сте седнали да давате нареждания в обществените заведения как да бъде редът? На когото не му харесва , че някъде се пуши - да не влиза там : АЗ КАК МОГА ДА НЕ ХОДЯ В КАФЕНЕТАТА, В КОИТО НЕ СЕ ПУШИ? Аз да се оплаквам ли, че заради вас - аз пък не могда да се ползвам пълноценно от правата си?????
+1
 
 
А "напушила" означава в популярния език - жена, която е пушила цигара с наркотично съдържание : ВИЕ НОРМАЛНА ЛИ СТЕ ДА МЕ ОБВИНЯВАТЕ РАНО РАНО СУТРИН В УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ? Занете ли , че както ме ВБЕСИХТЕ СЕГА, като нищо ще Ви открия коя сте, къде сте и ще Ви разгоня фамилията в съда???
+1
 
 
Като не ви харесва, че на обществените места се пуши, пие, че има болни хора, че има шум и миризми - стойте си вкъщи! Никой не ви заставя да стоите с часове в задимена среда и да хващате "рак"
+1
 
 
Ами не подминавайте, мен рядко някой може проста така да ме подмине, така че напълно ви разбирам!А относно посредствеността - можем да поспорим КОЙ ТОЧНО Е ПОСРЕДСТВЕН
+1
 
 
A защо да не збраним и автомобилите - те тровят много повече от игарите? Като сме тръгнали, дайте да забраним и алкохола - такива ужасни&вредни изпарения има от него също! И онези млади майки, които висят с бебетата си часове наред в кафенетата : ами че те подлагат децата на алкохолни отравяния също...Можем да забраним и на болните от грип да ходят по обществени места, защото ТЕ ЗАРАЗЯВАТ МНОООООГО ПОВЕЧЕ и по-бързо всички около себе си. Присъединявайте се така, присъединявайте се, пожелавам ви като оправите всичко в държавата - само тютюнопушенето на обществени места да ви остане проблем.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Бюджет 2024
Стрелба по Роберт Фицо
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: