82-годишен криминален тип опита да залее с бензин полицаи

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (3)
14:27 / 25.08.2020
1121
Възрастен мъж от Хисаря бе задържан, след като стреля с газов пистолет срещу униформени от полицейското управление Служителите на реда били повикани за съдействие от общината във връзка със сигнал за извозване на незаконен отпадък. Община Хисаря е поискала съдействие от районното полицейско управление във връзка със сигнал за извозване на незаконни строителни отпадъци от съборена сграда, собственост възрастен жител от населеното място.

82- годишният мъж е познайник на полицията и на жителите на населеното място с множеството си неаргументирани жалби срещу физически лица, институции и служители на реда. Униформените проверка във връзка с извозването на отпадъците, но били посрещнати с агресия - мъжът направил опит за ги залее с бензин. На мястото на инцидента се отзовали и допълнителни сили, при идването на които възрастният човек произвел срещу тях и два изстрела с газов пистолет. Полицаите успели да го обезоръжат и мъжът бил отведен с белезници в ареста.

При възникналия конфликт няма пострадали граждани и служители на реда. По случая е започнато бързо производство за хулиганство съпроводено с изключителен цинизъм и дързост и оказана съпротива срещу орган на властта.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).