Абитуриент събра президента и бившата му половинка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 25.05.2022
2569
Президентът Румен Радев изпрати абитуриент. Синът му Георги завърши XII клас в столичното 138 СОУ за западни и източни езици "Проф. Васил Златарски“. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в столичен хотел цялата фамилия на абитуриента се събра на тържествен обяд в ресторант в София.

Подготовката за празничната вечер на Георги започна още от сутрешните часове на деня. По обяд синът на президента, заедно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина излязоха от семейния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в личния автомобил на Георги и потеглиха към заведението, където родата вдигна наздравици за завършването му.

За своя бал младият наследник на президента беше заложил на елегантен тъмен костюм с черна риза. Майка му Гинка сияеше в зелена официална рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И докато бившата жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента отново предпочете да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

През цялото време, докато се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее, вероятно получавайки поздравления за радостния повод. Въпреки че президентът Радев бе изключително ангажиран точно на 24 май, все пак намерил време в промеждутъка от официални събития да отскочи да види сина си. Неговата майка Станка, която дошла специално от Славяново, както и семейството на по-голямата му сестра Лозана също били поканени на тържеството, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (157):
16.04.2024 Полицията във Варна погна абитуриентите!
30.06.2023 Абитуриентите са предупредени!
13.06.2023 Вместо да се приберат в Самоков, автобус остави абитуриенти в Дупница
31.05.2023 Много важно напомняне за всички абитуриенти
29.05.2023 Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив, мацката обаче не й остана длъжна
29.05.2023 Варненска абитуриентка шашна със златно БМВ
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Важна промяна относно годишните технически прегледи на колите
Нинова: Искаме на България да спре да се гледа като на втора ръка...
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптикът Янков ни развали мераците за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).