Аделина Радева е новият водещ на сутрешния блок на Нова тв

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:31 / 08.01.2018
3673
Аделина Радева е новият водещ на сутрешния блок на Нова "Здравей, България". Заедно с Виктор Николаев тя ще поднася на зрителите най-актуалната информация и любопитни анализи на темите на деня. Едно от най-известните телевизионни лица в българските медийни среди се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп в пика на своето професионално развитие. 

"Познавам добре работата на Аделина и вярвам, че със своя дългогодишен опит и силно екранно присъствие тя ще допринесе за затвърждаване успеха на сутрешния блок. Професионалното й партньорство с Виктор Николаев започва още преди години и в този смисъл присъединяването й към "Здравей, България" е естествено продължение на пътя, който им предстои за извървят като работен тандем", коментира Вяра Анкова, генерален директор "Информация" в Нова Броудкастинг Груп.

Аделина Радева стартира кариерата си като радио водещ в ефира на FM+. В периода 2000-2006 е кореспондент на Нова телевизия в Атина. Прави репортажи и за българската секция на Deutsche Welle от гръцката столица. През 2008 г, след завръщането си у нас, започва работа в Българската национална телевизия. Водеща е на централната новинарска емисия от 2011 насам, на публицистичното предаване за новини, анализи и коментари "Още от деня" (2016-2017) и на сутрешния блок "Денят започва" (в периода 2008-2011), където за първи път е екранен партньор с Виктор Николаев. Автор е на документални филми за събитията в Гърция за рубриката "В кадър" на дирекция "Информация", на различни телевизионни студия и извънредни предавания на дирекция "Програма" в БНТ и на поредица от репортажи за новините на БНТ1. 

Завършила е Държавния каподистрийски университет на Атина, специалност "Комуникации и средства за масово информиране". Следвала е "Класически филологии" в Софийски университет "Св. Климент Охридски".
"Признателна съм за доверието и с готовност приемам предизвикателството да бъда част от водещата медийна компания в страната. За мен е удоволствие да работя отново в екип с Виктор Николаев и съм сигурна, че ни предстоят много успехи заедно", споделя Аделина Радева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).