Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Адът за млада майка от Пловдив слезе на земята! Да й помогнем отново да се радва на живота!
Автор: Екип Varna24.bg 20:34 / 18.11.2022Коментари (0)925
©
Ваня Христова Кръстева е на 37 години от Пловдив. Тя има детенце на 5 години  и е усмихната, работеща и радваща се на живота. Допреди година, когато е диагностицирана с рак. Страшните думи "злокачествено образувание на дясна млечна жлеза". За Ванчето, както е известна сред приятели и познати в квартал "Смирненски" следва своеобразно влакче на ужасите, но не от тези в увеселителните паркове.

Младата майка се подлага на химиотерапия, последвана и от лъчетерапия. За съжаление те не дават очаквания резултат. Нещо повече - скенер и ЯМР доказват, че заболяването се разпространява агресивно и на 37-годишната жена са открити дузина мозъчни лезии. С такава големина, че оперативна намеса е изключена.

Наскоро адът за Ваня Кръстева слиза на земята, защото в добавка получава силни епилептични гърчове. Да се обслужва сама става трудно, а перманентните болки са допълнителна "екстра".

Усмивката и вярата на Ванчето обаче са несломими и тя и семейството й са убедени, че организмът й е силен и шанс за възстановяване има. Надеждата се крие в скъпоструващо лекарство, което се набавя от чужбина - "Кейтруда". По думите на лекуващите лекари то може да се окаже спасителният пояс за страдащата жена, което да й даде възможност да се върне към нормалното битие и да може да отглежда 5-годишния Криско.

Биологичното лечение ще се прилага у нас - венозно, през 21 дни. Медикаментът на флакони е непосилен за финансовите възможности на Ваня и нейната фамилия, що се отнася до необходимите количества. Наред с това - тя се нуждае от нова, трета серия химиотерапия.

Ето защо обстоятелствата принуждават Ваня Кръстева да открие дарителска сметка на свое име в УниКредит Булбанк. С мечтата Коледа за нея да подрани и добри, и състрадателни хора да й окажат подкрепа.

Нека всички, които имат чисти сърца и финансови възможности да подадат ръка на Ваня от Пловдив в най-важната й битка - тази срещу коварния рак. За целта публикуваме дарителската й сметка, по която вноски се правят, без да се плащат банкови такси.

При достигане на необходимата сума за лечението на Ваня, кампанията ще бъде моментално прекратена и даден подробен отчет, посредством фактури.

Ваня Христова Кръстева

BIC: UNCRBGSF

IBAN сметка: BG03UNCR70001525121995








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: