Адвокатът на хлапачката, убила човек на пътя, обвини сина на загиналия!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
13:07 / 20.11.2018
2796
Даниел Г. – синът на загиналия в тежката катастрофа, причинена от 17-годишната Йована Милчева, също имал вина за пътно-транспортното произшествие, тъй като не бил достатъчно внимателен на пътя. Тази теза изложи пред камерата на Burgas24.bg адвокат Ангел Ангелов, който бе ангажиран да защитава ямболската девойка.

"Обективната истина е следната: Има изготвена авто-техническа експертиза, която аз оспорвам. Ударът е станал отзад, в нарушение на чл. 20. Трябва да има още едно обвиняемо лице и то не трябва да стои отсреща, трябва да бъде при нас. Даниел не е спазил нужната дистанция, не е бил достатъчно внимателен. Той също е участник и също има вина за настъпването на пътнотранспортното произшествие. Цялата работа е там, че те предявиха един граждански иск в размер на 250-260 хиляди лева. Ако Даниел бъде обвиняем, той няма да има право да предявява граждански иск“, заяви пред наш репортер юристът. Той обаче няма да може да защитава Йована по време на процеса.

Както съобщихме, днес трябваше да бъде даден ход на разпоредителното заседание по делото, а двамата младежи, отговорни за смъртта на един невинен човек, дойдоха в съда в завидно добро настроение. Мартин и Йована, които към днешна дата са съответно на 21 и 20 години, през цялото време се подсмихваха и си шушукаха нещо, докато Даниел и семейството му едва сдържаха сълзите от загубата си.

В крайна сметка делото бе отложено за 17 декември, тъй като адвокат Ангелов няма право да защитава Йована заради процесуални нарушения и бе отстранен от процеса. Вижте какво каза юристът пред камерата на Burgas24.bg!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (2):
13.01.2020 Сериозна кръвнина ще платят Йована и Мартин, причинили с глупостта си смърт на пътя
20.11.2018 Ето ги Йована и Мартин, които с глупостта си причиниха смърт на пътя
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).