Агенция за закрила на детето се самосезира заради катастрофата на попфолкпевицата Дебора?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:35 / 09.04.2024
1315
"Потенциална гнусна убийца! Съд и затвор!“, "Пиянде“ и прочие обиди заляха Инстаграм профила на фолк певицата Дебора след бруталната й пиянска изцепка на пътя. Изпълнителката на "Неморално“ бе хваната да шофира с фрапиращите 2,9 промила, което е близо три пъти над нормата.

Дебора катастрофира днес по обяд с личния си автомобил на столичния булевард "Черни връх", а след полеви тест и отчетено наличие на алкохол, е вкарана в ареста. Според започнати наличието на 2,9 промила в кръвта се равнява на повече от половин литър водка.

Огромното количество алкохол не е изненада за никого. Още по време на участието й във ВИП Брадър лъснаха зависимостите й. Дебора няколко пъти е посещавала и клиника за алкохолици, но така и не успя да се пребори с проблема.

Сега обаче певицата твърди, че не е пила и няма представа защо дрегерът отчита подобни стойности. Признава се все пак за виновна за самата катастрофа, тъй като не видяла автомобила пред нея.

Изпълнителката има 5-годишно момченце, което, слава богу, не е било в колата по време на инцидента. В интернет вече се появиха съмнения, че заради провинението социалните ще се самосезират и има голяма вероятност да й отнемат детето.

Дори и след делото Дебора да се отърве от най-тежкото наказание – ефективна присъда, от Агенцията за закрила на детето могат да поискат лишаване от родителските права заради рецидивиралите й проблеми с алкохола, пише Intrigi.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
23.05.2024 Певицата Дебора за скандалния си арест: Даже не мога да повярвам, че съм била жива с 2.9 промила алкохол в кръвта
25.04.2024 Фолк певицата Дебора, хваната да шофира с 2,9 промила: Бавно разграждам алкохола
15.04.2024 Дебора е карала с алкохол в кръвта
14.04.2024 Не е за вярване! Промилите, с които е хваната Дебора, са равни на половин литър концентрат!
12.04.2024 След като бе заловена с 2.9 промила алкохол, Дебора наруши мълчанието
11.04.2024 Има вероятност Дебора да плати солидна сума за своите изпълнения
Още новини от Национални новини:
Загубихме легендарния Тома Томов
Михаела Барокова: 70% от анкетираните родители на деца с аутизъм ...
Пеевски защити българското духовенство, обвини Русия в опит за на...
Зам.-министър Якимов: 100 млн. евро ще бъдат насочени през ФнФ за...
Годишният доклад на ДАНС: Очакват се повече опасности за национал...
Посланикът на САЩ у нас: Не се месим във вътрешнополитическия жив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).