Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агенцията по заетостта организира фотоконкурс "Трудът през фотообектива"
Автор: Пламена Николова 12:54 / 05.03.2020Коментари (0)1163
©
По повод честването на 30 години от своето създаване Агенцията по заетостта организира фотоконкурс на тема "Трудът през фотообектива". Темата не е случайно избрана – 30 години общественият посредник на пазара на труда в България подкрепя тези, които просто търсят работа или мечтаят за своята професионална реализация. 30 години Агенцията по заетостта е неизменно и до работодателите, като им помага да открият търсените от тях кадри. 

Във фотоконкурса могат да участват професионални фотографи, както и любители, провокирани от многообразието в света на труда. Всеки, който желае да се включи, трябва да представи максимум 3 фотографии, които "улавят" моментите на работещия човек.  

Конкурсът се организира чрез електронната платформа voubs.bg и ще бъде достъпен онлайн през цялото време до неговия финал на 10 април 2020 г. Желаещите да се включат в конкурса трябва да се регистрират в платформата и да си направят профил. Членове на журито ще бъдат популярните професионални фотографи Лилия Йотова, Цветан Томчев и Соломон Франсес. Част от екипа на оценяващите са и заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, както и представителят на организатора – главният директор на главна дирекция "Услуги по заетостта" в Агенцията по заетостта Кремена Калчева. 

Официални партньори на събитието са Асоциацията на професионалните фотографи в България, както и ФотоСинтезис – територия, запазена за фотографска изява.   

Поставяйки труда във фокуса на този конкурс, Агенцията по заетостта цели да провокира професионални фотографи, както и любители, да представят своя личен или пък нестандартен поглед към света на работещите хора – многообразието от дейности и емоции, които заемат по-голямата част от нашия съзнателен живот. Очакванията са на базата на техническите и творческите умения на участниците да се събере качествена експозиция от фотографии, които "разказват" за многообразието на труда.  

Конкурсът започва на 3 март 2020 г., а кандидатурите трябва да бъдат подадени до 10 април 2020 г. – 23:59 часа. Оценяването на фотографиите ще се осъществи между 8 и 12 април 2020 г., а победителите ще бъдат излъчени на 15 април 2020 г. на платформата voubs.bg. 

30 от най-добрите фотографии ще заслужат специалното си място на фотоизложба, организирана от Агенция по заетостта на едно от най-емблематичните места в гр. София – Мостът на влюбените, на 29 април 2020 г., където ще бъдат наградени победителите. След това снимките ще бъдат изложени на постоянна експозиция в бюрата по труда в страната. 

Фотоконкурсът поставя началото на поредица от събития, които ще припомнят за богатата история на Агенцията по заетостта и 30-годишния й принос за развитието на пазар на труда чрез активната работа на нейните 107 бюра по труда и множество филиали в страната.  

Желаем на всички участници късмет в сътворяването на "зашеметяващи" снимки и едно незабравимо пътуване в света на работещите хора! 

Тук можете да разгледате условията на конкурса и да се включите в него: https://www.voubs.bg/contest/awards/930









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: