Агресивен баща всекидневно тормози невръстната си дъщеря

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:06 / 17.08.2019
1753
Момиче, живяло в ада на семейния тормоз с години, реши да разкаже тъжната си история. Ще я наричаме Мария, тъй като тя не е пълнолетна, но иска да разкаже за ужаса да бъдеш насилван у дома, там където трябва да  бъдеш най-защитен.

В момента тя е на 11 години, живее в кризисен център заедно с майка си и по-малката си сестра. Далеч от скандалите, побоите и ежедневния тормоз.

"Започна да крещи още от самото влизане, мислих че ще събори вратата. След това започна да вика и да крещи, да рита, ритна един стол, който падна буквално върху мама и започна да налага мама и да я удря. Мама беше много разстроена, много плачеше. И самото чувство да видиш майка ти да плаче, когато някой я бие е много неприятно", разказва тя, цитирана от Блиц. "Преди живеехме на друго място, където баща ми живее, при неговите родители и е имало пак такива случаи, само че ние сме бягали при приятелка на майка ми. Там сме бягали, защото пак имаше синьо око от баща ми, понеже той я биеше", разказва още момичето.

Запитана дали върху нея е упражнявал ли е насилие, тя отговаря: "Определено, да. Мама беше в Москва , за да си направи операция на очите и той – баща ми постоянно ми се караше, викаше ми на мен. Примерно имаше една причина защо не съм облякла сестра ми както той ми е казал и винаги когато направя нещо, от което той не беше доволен просто ме удряше. Когато съм объркала нещо той ме удряше и дори имаше случка без причина когато той лежеше и гледаше телевизия, а аз седях до него и си играех с телефона – той ме удари силно без причина и аз много плаках’’.

Психолозите казват, че насилникът умело манипулира жетвата си, за да може да бъде запазено в тайна какво след случва зад стените на дома.

"Чувствах се виновна и аз не знам защо… за това, че ме удря без причина", казва още детето.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).