Айтоският бизнесмен Кокала – заплашван по телефона, рекетирали го за 100 000 лева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:36 / 04.09.2017
1861
Собственикът на верига магазини "Кокала" Хрисимир Колев, чийто "Мерцедес" бе надупчен от куршуми в Айтос, е бил системно заплашван и шантажиран от анонимен мъжки глас.

Това разкри ексклузивно за Burgas24.bg отлично информиран източник. От него научихме, че непознатият мъж звънял от скрит номер и настоявал за сумата от 100 000 лева, с които Колев да откупи живота си.

Припомняме, че в малките часове на 25-и август неизвестни лица откриха стрелба по автомобила на влиятелния бизнесмен, който е бил паркиран пред дома му на улица "Бузлуджа". 

Самият Колев , който по това време не е бил в мерцедеса си, е подал сигнала в полицията няколко часа по-късно. Тогава той категорично отрече да е получавал заплахи, дори определи покушението като "пиянска свада". Според нашия източник обаче, притеснен от анонимните заплахи е не само търговецът, но и целият бизнес в Айтос.

Към момента полицията не разполага с никаква информация за извършителя. Въпреки че са иззети видеозаписи от камерите на съседните обекти, стрелецът е успял добре да прикрие следите си. 

Това, което се питат всички в Айтос е, дали ще спре дотук и какво ще последва ако Колев не се поддаде на рекета...

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).