Акцията на "Капитан Андреево" била показна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:56 / 01.10.2016
1051
"Акцията на "Капитан Андреево" е прибързана. За 14 души са пратени 100, за да ги арестуват. Акцията е показна, цели се да се замажат гафовете. Да остане впечатление, че всичко е наред. Факт е, че са отишли над 100 души. 

През седмицата станаха няколко провала и трябваше ПР имиджът на МВР да се изчисти." Това заяви в предаването "Събуди се" по Нова телевизия депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро по повод акцията на специализирано звено "Антикорупция" на ГКПП "Капитан Андреево", при която бяха задържани 4-ма гранични служители.

"През седмицата имаше обучение в Пловдив. Същата вечер се оказва, че в Плевен липсват двеста хиляди. Където има много товарни камиони със стоки, могат да минат няколко контрабандни такива.

"Нямаше нужда от такава масовост. Но показваме, че по всяко време сме в готовност да изпратим 120 човека на границата", иронично заяви Ревизоро.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Експерт за горивата: По-голямото търсене предполага по-високи цен...
Внимание! Боровата процесионка атакува вече и плодови дръвчета
Личните лекари може да започнат по-ранната ваксинация срещу коклю...
Остава само седмица, ако имате бизнес и искате да получите безвъз...
Председателят на БЛС: Защо се строят болници, където има много, о...
Д-р Бацелова предупреди: Тази болест е трудна за диагностициране ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).