Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ако се окаже истина, разказът на майката на Симона Радева преобръща всичко за катастрофата в София
Автор: Екип Varna24.bg 16:28 / 10.07.2022Коментари (5)4014
©
"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия."

Това каза пред "България Днес" Бистра Радева - майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева. Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителка на вътрешното ведомство, имаща отношения с татуирания Семерджиев, е била в джипа и тепърва ще се установяват нейните връзки.

Източници от силовото министерство твърдят, че младата полицайка е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути. Радева била отведена принудително в столичното следствие, като помогнала по-рано на Семерджиев да се укрие. Това се е случило, като му е донесла стълба, с която да влезе в дома си през прозореца, а не през вратата.

"Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление - тя е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ", каза още пред вестника майката на полицейската служителка от столичния квартал "Надежда".

Тя категорично отхвърли слуховете за интимни отношения между дъщеря й и задържания Георги Семерджиев и твърденията, че тя е била до него във фаталната нощ на 5 юли, когато Семерджиев причини жестоката катастрофа и починаха две млади момичета.

"Симона има сериозен приятел от три години, няма как да има нещо с този човек. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира", добави родителката.

Майката на Симона опроверга обвиненията срещу по-голямата от двете й дъщери и с друго твърдение.

"Няма как при този удар тя да няма дори синина по тялото си", коментира още Бистра Радева.

По същото време първия си коментар за кръвопролитието направи и самата Симона. С пост в личния си Фейсбук профил полицайката написа, че съвестта й е чиста.

"Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудете малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", написа Симона Радева.

На 18 юни Симона е празнувала рождения си ден, а в социалните мрежи нейната майка Бистра е написала: "Обграждай се само с истински, искрени, честни и достойни хора, а клоуните и цирка дръж далече от себе си - ВИНАГИ. Обичам те много, дивачке моя".

По информация на "България Днес" в семейство Радеви настъпил разрив, след като Бистра се разделила със своя съпруг. В женското семейство, останало в "Надежда", атмосферата постепенно се влошавала и това провокирало Симона да излезе на квартира.

Гадже със сексбомба

Оказва се, че бившото гадже на обвинения за касапницата Георги Семерджиев е популярна сексбомба. Става дума за плеймейтката и участничка в конкурса "Мис Силикон" Вероника Никифорова.

Пищната мадама и Семерджиев имат буйна връзка. Разделят се преди месец. Но въпреки това остават близки. И общуват редовно.

И Семерджиев, и Никифорова имат една обща страст - бързите коли и скорости, издават близки до надарената мадама. Силиконката обичала да шофира с бясна скорост. Семерджиев също.

"Любовта им към високите скорости ги събра", обясняват близки до сескбомбата.

"България Днес" потърси за коментар плеймейтката Никифорова, която към момента е извън страната на почивка по информация на вестника. Телефонът на бръмчалката от Перник даваше свободно през целия ден, но силиконката не отговори на обажданията.

И доведеният брат шофира дрогиран

Във Второ районно управление в столицата са задържали Николай Огнянов, доведен брат на Георги Семерджиев. Това съобщи БНТ, цитирайки свои източници.

Огнянов е шофирал с превишена скорост. Полевият тест е отчел 2,3 промила алкохол и наркотици в кръвта му.

Не е потомък на ген. Семерджиев

Шофьорът Георги Семерджиев не е правнук на ген. Атанас Семерджиев. Това каза пред "България Днес" синът на покойния генерал Цветан Семерджиев. 73-годишният мъж опроверга информацията, че Георги Семерджиев е потомък на вицепрезидента на България (1990-1992) и участник в партизанското движение у нас по време на Втората световна война.

"Това е груба клевета и лъжа! В нашия род, който е от Велинград, няма човек на име Георги. И моят син, и този на брат ми се казват Атанас - кръстени са на своя дядо. А правнуците са Емил и Цветомир. Има много фамилии Семерджиеви, но шофьорът не е в нашата категорично", каза пред вестника Цветан Семерджиев.



Още по темата: общо новини по темата: 241
14.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
23.02.2024 »
22.02.2024 »
22.02.2024 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Докога ще им давате трибуна на тези?Те вече си вярват,че са медийни звезди.Правите им безплатна реклама което ви сваля рейтинга.Вижте какво петно лепнаха на полицията
0
 
 
Ако целта на майката е била да разсея и последните съмнения около дъщеря си, мисията е успешна. Не че след клипчето с белезниците може да е имало съмнения относно семейния капацитет.
0
 
 
На мен друго ми е интересно. Когато въпросната девойка е станала полицай и как точно. Не че нещо, но по мои сметки, сега абитуриенти стават на навършени 18 години. Някои даже на 19. Тази е на 22 и е вече полицай. За полицай не се ли учеше в някакво военно училище? Симеоново например? Т.е., кога и къде е завършила и най-вече колко години работи, че вече била позната, като честна и съвестна. Аз като видя снимки на толкова годишни напомпени кокони в луксозни автомобили, веднага ми светва лампата. А тук, както винаги, искат да ни убедят, че това, което виждаме, не е онова, което си мислим.
Aнонимен
на 10.07.2022 г.
+7
 
 
Каквато дъщерята такава и майката. Какво е това изказване цитирам "много тъп народ"и още "наричат ни проститутки".Според мен има защо. И не си ли се замисляля от кого се учи "прекрасната"ти дъщеря?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: