Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Актьорът Васил Дараганов се оплака, че щял да бъде прегазен, съжали жестоко
Автор: Екип Varna24.bg 11:36 / 10.06.2022Коментари (0)806
©
Известният комик Васил Драганов и синът му Давид без малко да станат жертва на пътно произшествие в Царево тези дни.

Актьорът, познат от сериала "Столичани в повече“, разказва, че двамата с детето му тръгнали да пресичат улица в морския град, когато ги връхлита кола, управлявана от жена.

"Не пресичахме на пешеходна пътека, но въпреки това се изненадах от реакцията на тази жена. С изкривено от злоба лице, тя натисна педала на газта и щеше да ни отнесе. Нямам представа защо го направи. Даже навлезе частично в насрещното платно. Преживяхме огромен стрес. Хайде, мен ме оставете, но синът ми, който е само на 8 години, не може да дойда на себе си от тогава. Водя го на психолог“, казва пред "България Днес“ актьорът.

Вчера Фейсбук групата "Царево“ се появи гневен пост от потребител с име Дойчин Дойчинов. Той се представя за съпруг на жената управлявала автомобила и е възмутен в дън душа от "безкултурието и агресивността на актьора“. Той го напада и го обвинява че е бил пиян.

Ето какво пише Дойчинов:

Здравей неуважаеми Василе, Васил Драганов! Всъщност, ако искаш си здравей, ако искаш недей. Аз ти казвам #ИЗВИНИСЕБЕ, защото в колата, по която си запрати четиридесетия бирен кен днес, бяха жена ми и осемдесет и една годишната ми майка, които трудно успокоих след пиянската ти проява! С две приказки – никога не съм харесвал публичните ти изяви, но с последната си такава окончателно ме загуби като фен. Така де, наборе, очаквах, че от Софията ще донесем култура, а тя каква стана, културтрегерите донесоха простотията!!! Радостната за теб вест, е че съдбата не ни е срещнала в този момент. Радостна за мен, радостна и за теб.

А за четящите: Този хрисим рус херувим, заедно с друг целодневен пияч, си ходят по средата на улицата в град Царево, (не собственото царство, а град Царево), бавно и нагло! Все пак софийският Уаят Ърп, въоръжен със Загорка калибър 500, е дошъл на море да си разходи биреното шкембе. След като прилично време, двете дами на сърцето ми изчакват кервана да се поразходи по осевата линия барабар с дете все пак тръгват, и минавайки зад каубоите, дочуват хулигански хули, като кенът бира полита и удря колата!

Излишно е да казвам, че майка ми и жена ми са напуснали сцената в пълен потрес. Знам, че могат да се донесат от хиляда кладенеца и във всеки спор има две страни, ама тука тъй, рийш ли, двама наднормени, срещу две жени?

Струва ли ми се леко пошло? Вярвам, че някой от многото ни общи приятели, ще сподели към теб, да видиш как изглеждаш отстрани! #ИЗВИНИСЕБЕ!

А и един съвет: Когато се някаква публична личност, е редно да направиш избора между простотията и джентълменството!

"Не съм бил пиян, както твърди този човек! Как смятате, че мога да разхождам в такова състояние сина си?", контрира Васил.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: