Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Албена ще отпразнува рождения си ден с пищно тържество
Автор: Пламена Николова 09:07 / 23.08.2019Коментари (0)1724
©
Ваканционно селище Албена навършва 50 години на 24 август. По този повод от комплекса подготвят много изненади за гостите – спектакълът на Софийската опера "Mamma Mia" е сред тях.

Празничната програма започва още днес с тържествено откриване на най-новата конферентна зала в Албена – "Перуника Хол“. На церемонията се очаква да присъства министър-председателя Бойко Борисов, министри, директори на агенции и представители на туристически компании от България и Европа. Новооткриващата се зала ще е с капацитет 1000 места и оборудвана с всичко необходимо за протичането на различни конференции, презентации, сватби и други форуми. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела.

На 24 август всички гости на комплекса ще имат възможността да се насладят на спектакъла "Mamma Mia“ на Софийската опера. От 20:00 часа на откритата сцена до хотел "Добруджа“ започва официалната част на вечерната програма, която обещава да остави незабравим празничен спомен у всички, решили да й се насладят в празничната вечер. “Mamma Mia" е мюзикъл, в чиито герои, история и музика са влюбени над 60 милиона души по цял свят. В него са включени някои от хитовете на АВВА, които разказват оживената и шумна история за издирването на една млада жена на родния ѝ баща. Този слънчев и забавен разказ се развива на един райски гръцки остров. В навечерието на нейната сватба, силното желание на една дъщеря да открие самоличността на баща си, връща трима мъже от миналото на майка ѝ обратно на острова, който са посетили за последно преди 20 години.

Като на всеки рожден ден, Албена е подготвила за гостите си огромни сладки изкушения – торти, които ще бъдат разрязани по време на спектакъла. В края на вечерта небето над комплекса ще озарят безброй празнични фойерверки.

На следващата вечер празничната програма продължава с един от любимите фестивали на всички гости на Албена – Афтър Парти на Аниматорските екипи. В него взимат участие всички аниматори, които ежедневно се грижат за доброто настроение на гостите. Скечове, музика, танци и специални ефекти са само част от изненадите, които неуморните аниматори подготвят за празничната вечер.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи във Варна
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: