Алекс Сърчаджиева изказа цялата си болка след трагедията с Иван Ласкин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:59 / 24.02.2019
2523
Актрисата Александра Сърчаджиева, която през януари загуби своя любим – актьора Иван Ласкин, заяви, че дъщеричката й София тъгува много за татко си. Когато видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти казва: "Мен сега кой ще ме пази?". Казвам: "Аз ще те пазя", но тя казва: "Не, ти не си тате", разказва тя в интервю за предаването "Събуди се“ по Нова тв.

Сърчаджиева твърди, че все още не може да проумее, че случващото се е истина.  "Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад. И никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя само и единствено аз. Обаче аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знае накъде. Не знам, не знам, не знам как, не знам защо, не искам да ми се случва. Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен", споделя актрисата.

И допълва: "Сядам, забивам в една точка, нищо не искам да правя, да не помръдна“.Актрисата е на мнение, че изкупува грешки от минал живот, за да изпита цялата тази болка днес. "Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка", споделя Александра.

Впечатление прави фактът, че Алекс е сменила цвета на косата си. Тя дълги години бе блондинка, но след тежката загуба е минала в по-тъмни нюанси между кафяво и червеникаво.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).