Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Александър Симов: BTV е "болонката" на властта
Автор: Екип Varna24.bg 21:58 / 05.03.2021Коментари (4)1303
©
"Истинският журналист трябва да е в опозиция на властта, това сме го учили във Факултета по журналистика, а в България яростта и неудобните въпроси са запазени само за представители на опозицията", довери в предаването "Актуално от деня“ на БСТВ  Александър Симов, депутат от БСП.

Той рязко се противопостави на поведението на bTV след разпространено днес писмо от БСП, в което партията сериозно се опълчи на медията заради тенденциозното отношение на телевизията спрямо Столетницата.

" bTV си поръчва социологическо проучване за рейтингите на политиците, дават го и познайте кой лидер отсъства от тези рейтинги - Корнелия Нинова. Тук говорим за нагла, груба и целенасочена манипулация. Не вярвайте на социологическите проучвания, в България социологията вече е държанка на властта. Нашите медии са болонките на властта. Най-лошото от всичко е, че се опитват отсега да дадат някаква легитимация за фалшификация на резултата. Не може след толкова безобразно управление и такива грандиозни провали да се опитват да ни кажат, че ГЕРБ е в цветуща форма и затова, че махнали няколко души се бил изчистил образът. ГЕРБ е само Бойко Борисов, а неговия образ е безкрайно опорочен", категорично заяви кандидатът за депутат от БСП в ефира на предаването "Актуално от деня“ по БСТВ.

Въпреки предложенията на БСП, направени от Корнелия Нинова преди седмица за руската ваксина "Спутник V", днес Парламентарната комисия по здравеопазване отхвърли идеята на БСП да се гласува за нея.

"От началото на декември от представители на правителството ние слушаме как ваксините са единственият начин да се справим с тежката ситуация, предизвикана от пандемията, слушахме как правителството има брилиянтен ваксинационен план. Имаме тотален провал във ваксинационната политика. Поръчали сме огромен брой от ваксините на Астра Зенека и разбираме, че не могат да си изпълнят доставките, да не говорим, че започва да се трупа съмнение, че тази ваксина не е достатъчно ефективна и не достатъчно тествана, а за хора над 65 години не е препоръчителна. Доказано е, че руската ваксина има между 92% и 95% ефективност, което е нещо огромно. Дори Германия извършва преговори да се ваксинира с нея и дори да започне да я произвежда. Ако утре ГЕРБ гласуват против това предложение, тази партия не заслужава никакво политическо бъдеще", подчерта водачът на листата на БСП в Смолян.

По темата за развитието с грандиозния скандал с продажбата на летище "София“ на концесионер и отлагането на задълженията му за 10 години, Симов заяви:

" Не чухме отговор на това, което Корнелия Нинова каза. Този парламент беше зает единствено с лобистки закони, концесии, трупане на пачки на определени хора, но като полза и коефициент на полезно действие за българските граждани е нула. От една страна имаме премиер, който постоянно обяснява колко добре се справяме в икономическо отношение и как независимо от проблемите и кризите ние излизаме на плюс, но никой не задава въпроса ако е така, тогава поради каква причина трябва да взимаш нов заем? Мнозинството на ГЕРБ и патриотите позволиха Парламентът да стане мазната кърпичка, с която те да си изтрият ръцете."

Симов предупреди: "През този един месец ни чака една наистина трудна кампания поради особеностите на пандемичната ситуация, но има нещо, което съм длъжен да кажа на нашите зрители. Нагласата за промяна у хората е голяма и я има, просто не оставяйте държанките на властта да ви уплашат да гласувате."



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Точно въпросната медия беше начело на "протестите"срещу правителството."Божков ТВ"и Кана Рачева...Този нагъл и безочлив плешандър Симов е типичен комунист.
+3
 
 
.пе*алчето симов,я кажи защо синчето на твоята шефка е в САЩ,а не в Москва? Я кажи твоята шефка дали ще се ваксинира с руска ваксина?Мамицата ти червена,тъп си като галош!
0
 
 
А ти си булонката на Курнелия. Шрекчо! Няма кой да те попита ,как е доказана ,че руската ваксина има успеваемост 92-95%,като те самите руснаци не се ваксинират. При 142 милиона население имат 4 милиона ваксинирани. Което процентно е колкото и ние дето било провал :))) А те уж от август я имат. И Астра Зенека и било съмнително качеството за хора над 65г.а руската понеже е много надеждна онзи техния джуджак не се ваксинира със сПутник.
0
 
 
А Нова е пуделът... Това го знаем. Е и?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: