Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Алена: Заради първото ретроградно движение на Меркурий Радев трябва да се помири с Борисов
Автор: Екип Varna24.bg 10:41 / 19.02.2020Коментари (0)1167
© БГНЕС
Ретроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до 10 март. През този период е много вероятно недостатъците на политиците да станат по-видими, но от тях самите зависи дали ще успеят да ги преодолеят. Това сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова – Алена цитирана от “Труд".

“На всеки от управниците планетата ще “подари" онова, което е сътворил сам преди ретроградността є, не е поправил грешките си при нейната предишна ретроградност и продължава да ги твори инатливо", тълкува астрологът.

Точният период, в който Меркурий е ретрограден в Риби, е от 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 г. – 05.49 ч. “Ретроградността на планетите ни посочва собствените ни недостатъци, които духът не е успял да преодолее в едно или повече минали прераждания. Всъщност възвратното движение на планетите по техните орбити, при което те се връщат в предходното зодиакално съзвездие, се нарича ретроградно в астрофизиката и има своето тълкуване в астрологията", уточнява Алена.

Тя допълва, че ако образуваните аспекти на планетата с другите планети са позитивни, човек има шанс да промени своите отрицателни качества, засилени от ретроградността на планета. Ако обаче аспектите са неблагоприятни, шансът за положително развитие е минимален, дори на теория.

“Подчертавам, че комбинацията на ретрограден Меркурий с Уран и годината на Плъха може да е както мощно градивна, така и стихийно разрушителна. Затова е редно да се внимава с думите и делата, особено от страна на държавните мъже", казва Алена.

Премиерът Бойко Борисов издържал предишните ретроградни движение на Меркурий, като се въоръжил с търпение. “Ако продължи да поддържа този начин на поведение, изпитанията, които му поднася Меркурий, са лесно преодолими. Годината му съвпада с годината на Уран, носител е на трудности, които надмогва", уточнява астрологът.

По думите є конфликтът между него и президента Румен Радев набира едностранна скорост във вреда на държавния глава. “За да няма конфликт, е редно, при това първо за годината ретроградно движение на Меркурий, президентът Радев да осъзнае какво е подадена за помирение ръка", тълкува Алена.

Меркурий няма да е благосклонен и към Слави Трифонов, ако не се съобрази с периода. “Трифонов има съдбовен път, който изисква да живее извън родината си. Така и не го спази и затова премина през не малко изпитания. Поредната партия е учредил в негова лична година на общуване, в месец на промени, в ден на неподходящи познанства, които имат силата да го провалят. Ако реши да регистрира партия по време на ретроградния Меркурий, вредата за него ще е както при предишната регистрация, но този път не заради името, а защото композитната дата за началото на ретроградния Меркурий работи в негова вреда", посочва астрологът.

С ретроградното движение не се съобразяват и от БСП, казва тя. “Грешка е, не за първи път, че номинациите за председател на БСП текат в този период. Който и да седне на лидерския стол, трудностите ще валят. Странното е, че композитните карти на спряганите за основни играчи Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Калоян Паргов, обвързани с началото на ретроградния Меркурий, са подвластни на его, желание за власт и пари", допълва Алена.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: