Андрей през сълзи разказа за приятелството си с Владимир Каролев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 22.10.2021
1141
Почина икономистът Владимир Каролев след близо шест месеца, прекарани в кома след инцидента в Пирин. Андрей Арнаудов бе негов приятел и разказа в "Тази сутрин" повече за това какъв човек бе той.

Като общество сме свикнали да не говорим хубави неща за успешните и за популярните хора, докато са живи. Всичко, което ще кажа за него, съм го мислел и на 8 май, преди да се случи инцидентът в планината, каза той.

Двамата се запознават преди 20 години в зората на предаването "Сблъсък", където водещ бе Андрей Арнаудов. Тогава Владимир Каролев влиза в студиото със сноуборд. Той е изключително нестандартен човек и затова никога не се превърна в политик. Сигурно е можел да заема много по-високи позиции, но никога не го е правел, защото не влизаше в шаблони, каза Арнаудов.

Казват, че бил противоречив точно заради тази типична непримиримост, заради този опит да не се движих натам, накъдето духа вятърът, да си антиконформист, да не влизаш в шаблони. Не може всички да сме меню от закусвалня  някои са научнопопулярна книга, трети са дълъг роман. Когато не влизаш в шаблон, те наричат противоречив. Може би е труден за разбиране, но не беше противоречив. Всички знаят, че беше много свободолюбив и непримирим, каза още Андрей Арнаудов.

Определя го като изключително добър човек, който е помагал на всеки, който има нужда от помощ. Човек, който до последния си дъх се е учел.

"Не държеше на материалното. Не го интересуваше каква кола кара, в какъв хотел ще спи, как ще лети. Единственото, на което държеше да е наистина качествено и скъпо, беше неговата екипировка за зимни спортове. Не държеше да го харесват, а защитаваше тезите си", разказа Андрей.

Виж коментарите (0)

Още по темата (14):
24.10.2021 Близки и приятели изпратиха Вадимир Каролев в последния му път
21.10.2021 Мика Зайкова си спомни с умиление за буйния нрав на Каролев и разказа брутална случка
21.10.2021 Владимир Каролев е починал тази нощ
04.09.2021 Местят Каролев в друга болница, реагира на външни дразнители
03.09.2021 Животът на Владимир Каролев - в ръцете на Бог
28.07.2021 Стана ясно какво е състоянието на Владимир Каролев, след близо 3 месеца в реанимация
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).