Ангелкова засия с нови зъби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:00 / 23.03.2019
2925
Николина Ангелкова е ремонтирала основно зъбите си и от няколко месеца шашка в Министерския съвет с чисто нова усмивка. Новите зъби на Ангелкова са по-равни и по-бели отпреди и са направили чертите на лицето й много по-женствени.

Напоследък познати и непознати намирали една от първите дами на ГЕРБ за коренно променена за 6-те години, в които е част от активния политически живот на страната, пише HotArena.

Припомняме, че кариерата й стартира през далечната 2013 година, когато бе избрана за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. През 6 август 2014 г. пък си печели поста на министър на транспорта, а от 7 ноември същата година бе назначена за министър на туризма. Тя е и сред малцината, които запазиха авторитета и местата си и в трето правителство на Борисов. 

Освен усмивката тя променила и прическата си. Започнала да се консултира със стилисти, които й давали най-правилните модни съвети. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса, но запазила емблематичния за прическата си меден цвят, като просто фризьорите й го изсветлили с няколко тона.

Докато преди Ангелкова била почитателка по-скоро на правата коса и коковете, сега се носи с начупени естествени вълни. От време на време освежавала официалното си портфолио с нови професионални фотосесии. За тях се доверявала на един от най-добрите светски фотографи – Костадин Кръстев – Коко.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).