Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Анита Мейзер пише мемоари, ще разкаже как е убила приятеля си
Автор: Екип Varna24.bg 13:03 / 16.03.2020Коментари (0)4394
©
Мургавата секс бомба Анита Мейзер, която преди 3 години и половина уби по непредпазливост мъжа си Николай Димов, пише скандални мемоари.

В тях 56-годишната варненка ще разрие за първи път пикантерии около раждането си в шуменското село Пет могили. Досега нашенката с рекордно голям бюст пазеше в тайна къде е родена и коя е майка й.

Покрай скандалите, които се разразиха между нея и сестрата на покойния й съпруг – Милена Димова, изплуваха куп мръсни тайни от миналото й. Каката на покойния здравеняк издаде, че Анита е дошла на бял свят като Айше и не е родом от Варна, както твърди бившата "Мисис България", а в затънтено село, пише "Уикенд". 

"Сега разбрахме, че е родена в Пет могили, по акта за раждане е Айше, след което си сменя името на Анита Желева. После сключва брак в Америка и става Мейзер. Тя постоянно играе роли, живее живот, изпълнен с много лъжи", каза сестрата на убития Николай.

Впоследствие Анита потвърди изнесената информация. Тя призна, че е от ромски произход и много се срамувала от това. До ден днешен имала комплекс, че е родена с името Айше.

"Като бях дете, много ми се подиграваха и ме отбягваха. Затова криех истината за себе си. В шоубизнеса хората са жестоки", сподели през сълзи сексбомбата.

Още докато била в Сливенския затвор на Анита й хрумнала идеята да осребри престоя си зад решетките и да опише житието-битието си в книга. "Защо лошите неща се случват на добрите хора? Защо живях толкова добре и дразнех много хорица? Само аз мога да отговоря на тези въпроси! Изчакайте малко и ще разберете! Отговорът е на път!", обяви Мейзер.

"Мисис България 2014" загатна за съдържанието й, публикувайки в социалните мрежи снимки с различни родни звезди - Киро Скалата, Митко Рачков, Камелия, Азис, Нешка Робева, Слави Трифонов и дори с Майк Тайсън.

В момента Анита Мейзер е в Лас Вегас работи като мениджър в българско заведение. Докато беше у нас, тя се появяваше само с черни дрехи, но в столицата на хазарта е захвърлила траура. Откакто е в Америка, скандалната Анита е заменила тъмните цветове и вече се облича в розовата гама.

Мейзер напусна България тайно преди няколко месеца, веднага след като беше пусната на свобода през пролетта на 2019 г. Поне за момента тя не смята да се връща в родината, защото й напомняла само за смъртта на мъжа й Николай и за затвора. Освен това се оплаквала, че отношението към нея било изключително лошо и всички я сочели с пръст. Тя е скъсала контактите си и с почти всичките си близки и приятели. Комуникирала единствено с дъщеря си Джули, която беше неотлъчно до нея по време на съдебните процеси. Говори се, че Анита не само, че не е стъпвала в луксозното жилище, където умря мъжът й, но и го е обявила за продан



Още по темата: общо новини по темата: 141
08.09.2022 »
14.08.2020 »
15.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: