Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
јнтиутопи€: “одор ∆ивков не е мъртъв, а замразен от тайна организаци€ за 20 г. напред
јвтор: ≈кип Varna24.bg 17:37 / 26.08.2020 оментари (10)1769
©
“одор ∆ивков не е мъртъв, а замразен от тайна организаци€ за 20 г. напред, разказва роман на търновски€ журналист ћихаил ћихалев. ѕовествованието разказва, че в гроба на бивши€ ѕърви лежи двойник, а сами€т той е съхран€ван в състо€ние на анабиоза в подземен бункер във ¬елико “ърново. ÷елта е да бъде върнат към живот в най-кризисната ситуаци€ за сво€ народ и да поведе битка с враговете на Ѕългари€, пише "24 часа".

∆урналистът и общински шеф на Ѕ—ѕ във ¬елико “ърново пише първи€ си художествен роман за “одор ∆ивков, за мутри и американски шпиони. “ой признава, че пише книгата повече от година. ƒействието й започва на 5 август 1998 г., когато “одор ∆ивков умира, а хората от тайната организаци€ Ујвариен изход", които години се подготв€т, го замраз€ват като за целта през 1998 г. е погребан негови€т двойник", разказва авторът. ѕрез погледа му 90-те години в Ѕългари€ на власт идват американските тайни служби, които диктуват политиката на страната.

Уѕрез последните 5-6 години слушам как хората започнаха отново да говор€т с носталги€ за миналото, за времето преди 1989 г. –азсъждават на глас какво би било, ако ∆ивков беше останал на власт.  акво би направил за Ѕългари€, ако имаше още н€колко години време. »стината е, че на нас, хората, винаги са ни нужни герои. ј очевидно в последните години герои н€ма, затова и носталги€та се върна", сподел€ ћихалев.

Ујвариен изход с “одор ∆ивков" е работното заглавие на творбата му, но може би ще претърпи редакци€. Ќе след дълго книгата ще бъде завършена и журналистът, който отскоро е общински шеф на Ѕ—ѕ във ¬елико “ърново, см€та да € представи първо на наследниците на ∆ивков. Ќай-вече иска да се свърже с внучката му ≈вгени€. ¬се още не е водил разговори с издателства. —лед като романът му мине през редакци€, ще го представи първо на търновските издателства.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-1
 
 
Ќ€ма нужда да ни повтар€те ,че е общински шеф на Ѕ—ѕ н€къде си. —ъс същи€ успех би бил и аниматор в  арлуково. ќтлично би се разбирал с настанените там!
0
 
 
ѕо гол€ма глупост не можахте ли да измислите
+1
 
 
носталги€та е ,че крадливите отрепки влизаха в затвора
-1
 
 
јми лично ще го ликвидирам то€ пал€к, всеки комунист, ƒ— агент и мутри, еб*те майка си
0
 
 
 ато гледам,какво постигнахме за 30г.,май по ∆ивково време,беше по, по-най,за съжаление!
0
 
 
ƒа в тибет .кой ги мисли тези неща....!?Ѕог да го прости,лекамо пръст..
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
—јў налага санкции на българи по закона "ћагнитски"
ѕроблемът с лечението на онкоболните в ѕловдив
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
Ћ€то 2021
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: