Антон Хекимян се оттегля от сутрешния блок

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:51 / 18.02.2021
1287
От 1 март "Тази сутрин“ ще бъде водено не само от един човек, както досега, пишат в "Ретро". 

Новият шеф на "Новини и актуални предавания“ в Би Ти Ви Антон Хекимян е решил изцяло да смени формата на сутрешния блок на медията. Предаването щяло да бъде много по-разчупено.

В момента той бил в процес на избор на свои заместници, като първият сигурен кандидат за стола му е Златимир Йочев от "България он еър“, който е бивш кадър на БНТ и закритата телевизия BIT. Любопитна подробност е, че неговата половинка в живота – Марина Цекова, само преди месец също направи професионален трансфер от Нова телевизия в Би Ти Ви и в нюзрума шушукали, че тя е ходатайствала и за мъжа си. Антон Хекимян бил страшно придирчив към новия екип, който сформирал и провеждал щателен конкурс в няколко тура, с който изпитвал възможностите на бъдещите водещи.

Хекимян, който е известен сред колегите си като суетен човек, обичащ изявите пред камера, не възнамерявал съвсем да се оттегля от ефира и да дирижира работния процес единствено зад кадър. Той щял едновременно да съчетава задълженията си на директор, като понякога щял да се появява и в определени рубрики в новия формат на "Тази сутрин“. Макар в момента той да продължава да води сутрешните ефири на Би Ти Ви, вече се разписвал единствено срещу шефско възнаграждение, което е в размер на близо 15 хиляди лева месечно, или почти двойно на това, което прибираше като обикновен тв водещ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).