Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Антония Петрова си върна килограмите две седмици след като роди
Автор: Екип Varna24.bg 15:53 / 22.07.2022Коментари (3)919
©
Децата са мисията в живота на "Мис България" и "Мисис Русия" Антония Петрова-Батинкова. "Чувствам се най-щастливата жена на света, много удовлетворена и изпълнена. Мисля, че сега именно се намирам в най-прекрасния и щастлив период от живота си“, издава пред "Телеграф“ миската.

Антония разказва, че никога не е било нейна цел да скрие бременността си, просто така се е получило. "Ходех на работа през цялото време до 9-ия месец, седмица преди да родя направих уникално парти по повод 10 г. и на фирмата. Пътувах много, качвала съм снимки, но не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза суеверие, така реших да е този път, да не го оповестявам публично, но добре се получи, защото успях да родя в пълна тишина“. А сега си мисли, че ако някой ден пак забременее, със сигурност отново няма да го оповести. 

Антония споделя, че бременността по никакъв начин не я натоварва, дори напротив - всички нейни познати винаги забелязвали как се променяла положително. “С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих по 11 килограма, които успявам да сваля за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откакто родих, и съм на същите килограми, в които забременях".

В социалните мрежи щастливата майка се похвали, че детето й е родено на специална дата 07.07, така наречените ангелски числа, напоени с много силна енергия и смисъл. Това предизвика коментари, че датата е избрана умишлено. Оказва се, че Мис България е много консервативна, с две ръце е за нормалното раждане и оправдава секциото само ако е по медицински причини.

“Не разбирам здрави, прави жени, които могат да родят по най-прекрасния начин, който е естественият, и избират секциото от страх, глезотия или глупост. Като под глупост имам предвид дори астрологични прогнози, защото, ако се поинтересуват, ще разберат, че бебето си има една конкретна дата, на която е решило да се появи и всъщност ти, изваждайки го по-рано, му добавяш карма или съдба по-често негативна. Така че аз не съм избрала 07.07. Двете ми деца си избраха сами датите. Първото се роди на моя имен ден -17 януари, което беше прекрасен подарък, а сега Ивайло на датата 07.07 и след като родих, започнах да чета и се оказа, че е уникална, защото седем е числото на Господ, а с това 2022 става огледална." 

Антония е щастливка и в още едно отношение - успява да ражда бързо. "Първия път родих за около 3 часа и 10 минути, а сега бих собствения си рекорд и родих за 2 часа и половина. Дори екипът беше изненадан". Любимият на Антония е бил до нея през цялото време и в двете бременности, но и е присъствал на ражданията. Освен жените да раждат нормално "Мис България“ агитира майките да кърмят, обяснява всички ползи от това както за здравето, така и за връзката майка-дете, но и за по- бързо възстановяване на жената. Сега с двете деца вкъщи животът й се променя доста. “Бяхме свикнали, че имаме едно пораснало дете и сега с бебето всичко отначало, но е въпрос на дисциплина. А аз съм много добре организирана, помня още от студентските ми години, когато учех две висши едновременно. Сега просто не спим толкова и сме по-уморени, но когато бебето се усмихне с тия трапчинки, забравяш умората.“

Днес животът на Антония е изпълнен със смисъл. Спомня си как преди това е била ангажирана с мисълта за кариерата, но след раждането на Благовест всичко придобива друг смисъл. Красавицата определя себе си като много дисциплинирана, понякога строга, но много любяща майка. "Смятам, че Благовест е много самостоятелен за възрастта си благодарение на това, че аз съм доста организирана. Надявам се и вторият ми син да е като него, защото аз се гордея как сме го възпитали." От съпруга си Антония се надява двете й момчета да вземат работливостта му, упоритостта му, лидерските му качества и стремежа за успех. “При него няма не мога", разказва тя. А от нея, разбира се, дисциплината, перфекционизма, амбицията и усета за красота. 

“Искам да ги науча да бъдат силни мъже, които да бъдат успешни, да знаят мъжка дума, да имат силна и устойчива ценностна система и да отстояват всички тези мъжки качества като чест и достойнство."  

И така Антония Петрова-Батинкова днес смело изживява живота от мечтите си.

"Откакто се запознах с моя съпруг до днес аз живея своята мечта, ние заедно постигнахме много неща, освен в личен план работим заедно и в професионален, симбиозата между нас се получи. Знаете ли, в икономиката има един термин за синергетичен ефект, тоест едно плюс едно е равно на три, когато две силни единици се съберат, те не правят две, а много повече, това е смисълът.“ 

Успехът днес за Антония се крие също в семейството, в двете й здрави и красиви момчета и в любящия й съпруг. Според нея именно негова е главната роля за успешно семейство, но тя знае как да ръководи това, без обаче да го притиска по никакъв начин.

Според красавицата, за да върви семейството в правилна посока, всеки трябва да знае ролята си. Една интелигентна и хитра жена знае как да помага на мъжа си и да постига всичко, без да го потиска. “В нашето семейство мъжът ми е лидер, а аз съм тази, която дава съвети." 

Тони е много консервативна и по отношение на брака. “Не вярвам в съвместното съжителство, изцяло категорично имам консервативно разбиране за семейство и аз съм за брака. Децата според мен трябва да се раждат в брак. За мен като юрист е много обидно мъжът ми да припознава децата ми в болницата. Мъжът трябва да предложи брак, това най-малкото е уважение към жената." 

Семейството е влюбено в пътешествията.“Седмица преди да родя, спряхме да пътуваме. Ходихме до Малдивите няколко пъти, Дубай, Миконос, Санторини за няколко седмици обиколихме с катамаран няколко острова. Ние с мъжа ми сме с капитани, всяко лято си наемаме лодка и обикаляме. Сега в 7-ия месец пак не пропуснахме лодката. Мъжът ми е домошар, той готви уникално. Идеалната вечер, ако не пътуваме, е да си седим вкъщи, да си направим някакви вкусни неща заедно и да си седим четиримата. 

Носителката на титлата "Мис България“ споделя, че не й липсва нищо от времето на конкурса.

“Нищо от времето на “Мис България" не ми липсва и нямам никаква носталгия по него. Нищо от миналото ми не ми липсва. Родих се наново, когато се омъжих и откакто се появиха децата. "Имало е някаква красота от този период и от Мис България, и от Мисис Русия и после станах като Мисис Русия четвърта в света, някакви спомени имам хубави, но това е моят път, но сега съм истински щастлива“.

Тя споделя, че не й липсва и нищо от светския живот, който в момента е загърбила. Разкрива, че за нея са единици жените като Наоми Кембъл, които и след 40 могат да дефилират на подиума. "Но това са световни звезди, не мисля, че у нас има такава жена. Това е нещо, което трябва да правиш, докато си млад, защото след една възраст изглежда жалко дори тъжно. За мен това е затворена страница. За мен модата в България не е професия, тя е хоби и е до определена възраст. Аз бях казала, че след Мисис Русия това е последната ми модна изява и това и направих, но модата ми е била хоби, аз работя като юрист“.

Антония Петрова е завършила международни икономически отношения през 2009-а и година по-късно и право.

“Едното е бакалавър, другото магистратура. След това имам две специализации - руски език и финанси. Откакто се върнах от Русия през 2009 до ден днешен нямам нито един ден, в който да не съм работила като юрист вече 13 години. Първата ми работа като юрист беше към председателя на камерата на нотариусите Димитър Танев. Бях юрисконсулт, втората беше съдия и арбитър към Европейска юридическа палата към Арбитражния съд и след това започнах работа с моя съпруг като юрисконсулт в нашите фирми. Да, така се случи, че в България ме познават като “Мис България", но аз преди всичко съм юрист".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.07.2022 г.
0
 
 
И се рови из нета да чете, какво пишат за нея... И ги поства после хаххахаха Сама си посещава статиите...
Aнонимен
на 23.07.2022 г.
0
 
 
И постоянно то ? сърфиране из нета да следи, какво пишат за нея направо е непоносимо... Повечето статии, отнасящи се за нейната особа, имат посещение 80% от самата Антония...
Aнонимен
на 22.07.2022 г.
0
 
 
Уж много заета жена от работа, деца, юрист.... А не спира да вре живота си на хората и да се изтъква... Тя от парадиране, кога има време за друго..Голяма комлексарка
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: