Апартамент се запали в Шумен, деца се спасиха прескачайки тераса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:57 / 12.02.2017
929
Жилище се запали на бул."Мадара" 19 в Шумен следобяд в неделя и по чудо три деца, които били вътре се спасиха, пише "Труд". Те успяли да се прехвърлят на балкона на съседите, разказаха комшии. Първи дима усетила живеещата на 2-ия етаж Даниела Кънева. Тя чула и викове за помощ. Заедно с мъж от блока разбили входната врата на апартамента и извикали на помощ огнеборци. На мястото пристигна и линейка, която взе децата.

В апаратамента живеела майка с тримата си синове. По време на пожара Лора не е била вътре. Жената работи в съседен супермаркет. Това не е първи инцидент в жилището. Преди няколко месеца се подпалили и кабели на балкона, разказаха насъбралите се пред блока.

Пострадали от пожара са двете по-малки момчета. Людмил на 13 г. е с втора степен изгаряния и ще бъде транспортиран до клиника във Варна. Момчето е с изгярния по главата и тялото, съобщи за "Труд" управителят на шуменската болница д-р Атанас Атанасов. Брат му Виктор на 12 г. е с обгазяване, а в момента го консултира и очен лекар.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).