Аплодисменти за тези бургаски полицаи!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 27.06.2023
453
40-годишен бургазлия е спасен вчера по обяд, след като му прилошало в сградата на четвърто РУ Бургас в к-с “Меден рудник". Мъжът искал да подаде жалба, но внезапно колабирал във фоайето на районното управление, гълтайки си езика. Първа  долекарска помощ му оказали четирима служители на реда - инспектор Мартин Тодоров, мл.експерт Тодор Найденов, разследващ полицай Динко Чалъков и мл.инспектор Никола Костадинов от сектор “Пътна полиция". Бургаските полицаи  запазили самообладание и адекватно реагирали в създалата се ситуация. Дошлият на място екип от “Спешна помощ" констатирал, че бургазлията вече е в добро здравословно състояние, като навременната намеса на полицейските служители, се оказала ключова за запазване на живота му. Въпреки това го откарали до УМБЛ - Бургас за преглед и установяване на причините за колабса.

Ръководството на ОДМВР Бургас изказва благодарности към служителите на реда от четвърто РУ Бургас, които за пореден път са демонстрирали професионализма и екипната работа, довели до спасяването на един човешки живот.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Да отидеш на протест, да ти блъснат колата и да се прибереш с пат...
Обезщетения от застрахователи при природни стихии: Какво трябва д...
Експерт: Обица, халка и други метални неща по нашето тяло могат д...
Градушка колкото яйце се е изсипала в една област в България
Сайт продава лекарства от Турция, които не са разрешени у нас
Президентът: Отношенията между християните са базирани на взаимно...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).