Априлски аномалии: Пикът на жегата се очаква утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:21 / 17.04.2016
994
През нощта ще преобладава ясно време с незначителни увеличения на облачността. Ще бъде тихо. Минималните температури ще са между 11° и 16°.

Утре, през по-голямата част от деня ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, главно над планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще се появи слаб, до умерен югозападен вятър. Температурите още малко ще се повишат и максималните ще са между 27° и 32°.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца - слабо ще се понижи.

Над планините ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен запад-югозападен вятър, който по време на гръмотевична дейност ще се усилва и променя посоката си. Затоплянето ще продължи и максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 15°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста, по северното крайбрежие - купесто-дъждовна облачност, където на отделни места ще превали и прегърми. Температурите още ще се повишат и максималните ще са между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).