Автобус блъсна мъж в Русе, той почина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
12:45 / 27.08.2018
2019
Възрастен мъж е починал в болницата в Русе след катастрофа тази сутрин, съобщават от Областната дирекция на МВР. Той е бил блъснат от автобус на бул. "Христо Ботев“ в Русе на изхода на града в посока Разград. Сигнал за инцидента е подаден в 08:03 часа на тел. 112. На местопроизшествието са изпратени служители на Пътна полиция, а след това и дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе за извършване на оглед. 

Според първоначалната информация автобус "Сетра“ с русенска регистрация, управляван от 42-годишен мъж, е блъснал пресичащия пътното платно мъж, чиято самоличност засега не е установена. При удара пешеходецът е пострадал и е транспортиран с линейка на Центъра за спешна помощ към болницата. По-късно е получена информация, че е починал. 

На местопроизшествието е извършен оглед. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, довели до възникване на инцидента. Пътниците от автобуса са били прехвърлени в друг автобус и са продължили по маршрута си.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).