Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Струма" заради спукана гума

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:37 / 04.08.2016
872
Лек автомобил се заби в мантинелата на магистрала "Струма" на излизане от тунела при гара Кочериново, след като му се пръсна задна дясна гума, пострада жена, пътуваща до водача, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент стана в 11:50 часа днес на около километър след излизането от тунела. След него има виадукт, при преминаването по него, според водача, се пука задна дясна гума, най-вероятно от облицованите с метал фуги против разширяването му в горещините.

Водачът изгубил контрол над автомобила, който започва да се върти по пътя, блъска се първо в лявата, разделяща двете платна мантинела, там се откъсва колелото със спуканата гума. То остава между двете пътни платна, както и изхвръкнали части от окачването му. Следва втори удар, този път в дясната мантинела, след още 20 метра автомобилът спира.

До пътен възел Бобошево има няколко пируета по двете ленти на платното в посока Дупница и София. А под мантинелите стърчат разкъсани гуми, предимно от товарни автомобили. По обратното платно - това в посока Благоевград, на няколко места има разкъсани гуми. От пръскащи се в движение гуми се оплакват преминаващите и по автомагистрала "Тракия" и "Марица".

Спътницата на водача е транспортирана за МБАЛ-Благоевград, не е пострадала тежко, правят й се изследвания.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за затруднения при тази услуга
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов за АЕЦ "Козлодуй": Няма да ви стигнат нито работниците, н...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).