Автомобилите на Google Street View вече са по българските пътища

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 13.05.2021
873
Автомобилите на Google Street View се завърнаха в България. През следващите 7 месеца ще обикалят държавата за да актуализират изображенията на родните градове, пътища и природни забележителности.

4 автомобила оборудвани с HD камери ще позволят на потребителите на Google Street View да опознаят България и да се ориентират лесно в над 20 града в страната, сред които Петрич, Търговище, Котел, Козлодуй.

Първите кадри в България бяха заснети през 2012 г. Сега, в допълнение към пътните артерии, Google представя и панорами от пешеходни зони и забележителности. Потребителите могат да направят виртуална разходка до Седемте рилски езера, Белоградчишките скали и много други красиви кътчета в страната.

Google преработва изображенията със специализирана техника с цел защитата на поверителността. Всички лица на хора, както и регистрационни табели на автомобили се замъгляват.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).