Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
БДЖ с важни промени в разписанията на влаковете
Автор: Екип Varna24.bg 15:12 / 27.08.2021Коментари (0)985
©
От 30-ти август до 8-ми септември 2021 г. ще бъдат въведени временни промени в разписанието на два нощни влака, които се движат по маршрута София-Бургас-София през гара Пловдив. Причината за промените са свързани с извършване на преустройство на контактна мрежа за стартиране на подготвителни и демонтажни дейности в гара Пловдив от ДП "Национална компания железопътна инфраструктура“ във връзка с реализиране на проект "Модернизация на железен път, контактна мрежа и системи за сигнализация и телекомуникации в гара Пловдив и изграждане на Комуникационно-транспортен пробив под жп ареала на гара Пловдив".

През периода на извършваните ремонти нощните влакове № 8626 от Бургас за София и № 8627 от София за Бургас ще бъдат обслужвани от дизелов локомотив в участъка от гара Крумово до гара Тодор Каблешков. Превозът с дизелов локомотив се налага поради изключване на напрежението в контактната мрежа и с цел да не се налага смяна на маршрут или превоз с алтернативен транспорт за клиентите на БДЖ от тези влакове.

Поради въведените промени в организацията на движение на двата нощни влака, през посочения период ще бъде променено разписанието им, както следва:

Бързият влак № 8626 от Бургас за София, който заминава от гара Бургас в 22:05 ч., ще се движи с коригиран график след гара Първомай и ще пристига в Централна гара София с 28 минути по-късно, т.е. в 06:30 ч.;

Бързият влак № 8627 от София за Бургас, който тръгва от Централна гара София в 22:55 ч., ще пътува с променено разписание след гара Стамболийски и ще пристига в гара Бургас със 67 минути по-късно, т.е. в 07:30 ч.

Във връзка с наложените корекции ще бъде променено разписанието и на пътническия влак № 10120 от Септември за София, който ще заминава от гара Септември в 03:35 ч., което е с 28 минути по-рано от редовния му график.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за актуалното разписаниe на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата "Информация", както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Бюджет на Варна 2024 г.
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: