БГ мами с черни списъци на бавачки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:56 / 12.12.2015
1488
Загрижени родители създадоха в сайта "БГ-мама" черен списък на детегледачките. Майките, поверили рожбите си в ръцете на нескопосани бавачки, споделят ужасяващи истории за "игрите" и методите на възпитание, които използвали наетите от тях лица, пише Монитор.

"Черният списък" е нова тема в "БГ-мама". Засега трима родители са изразили неприятните си впечатления от детегледачките, с които са се сблъсквали. Из форума обаче могат да се открият още много оплаквания на разочаровани от грижите за децата им майки. За момента списъкът е само за бавачки от град София, но най-вероятно ще се разрасне.
Създателката на темата пък прави и анкета дали именникът трябва да в топ 3 от раздела "Детегледачки". Вотът на останалите потребители на форума показва, че интерес към темата има. 82% от хората са на мнение, че списъкът трябва да заема челна позиция в раздела.

Сред случаите има фрапиращи истории за бавачки, които се напиват по време на работа и тормозят малчуганите. Един от потърпевшите родители разказва, че рожбата му е станала жертва на детегледачка, наета чрез агенция. Жената била с много добри препоръки от предишните си работодатели. Въпреки обещаващото CV след шест месеца работа с детето тя започва да го малтретира физически. Разстроеният баща споделя, че точно по това време детето му се е отучвало да носи памперс и съответно детегледачката е била "натоварена" със задачата да сменя пелените на детето при евентуални инциденти. 

Разбира се, това не е никакво основание да бъде посягано на мъника, жалва се потърпевшият родител. Като доказателство за своите думи таткото прилага и три видеоклипа, на които ясно се виждат похватите за възпитание на прехвалената детегледачка. Въпросната жена е била съвсем наясно с факта, че в апартамента има видеокамери, и въпреки това не се е посвенила да посяга на детето, разказва още ужасеният родител.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулини с още месец
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Страшна катастрофа на магистрала "Хемус", има заклещени хора
Социалният министър с важна новина за модела на пенсионно осигуря...
Лияна Панделиева: Когато шефът на катаджиите ти обяснява, че "16 ...
БАН подкрепя вузовете: Качественото образование трябва да е нацио...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).