Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
БНТ и БТВ с позиция относно казаното от Слави Трифонов
Автор: Екип Varna24.bg 17:06 / 08.05.2021Коментари (5)1675
©
Слави Трифонов даде първото си интервю пред национална медия - БНР. Това стана в предаването "Политическо некоректно" с водещ Петър Волгин

"Медиите не са свободни. Виж последния случай с Радослав Илчовски. Целият интернет е взривен от комисията на Манолова, а националните медии се правят, че го няма. След като е възможно, какво да говоря на хора, които са в състояние веднага да спират, да преиначават да редактират. Начинът на изразяване е в интернет, защото там си напълно свободен. Това е въпрос на избор", заяви Трифонов в интервюто си за БНР.

"Това твърдение изобщо не е вярно. Ако г-н Трифонов има предвид, че това е тема табу, не е така. И това лесно може да бъде проверено. Още при първото заседание на комисията имаше репортаж на Иво Никодимов, след това в новинарските емисии вчера в 18 и 20 часа излъчихме какво се случва, Арман Бабикян гостува по темата в предаването "Още от деня", а накрая темата бе обсъдена и в "Панорама". Всички тези репортажи и новини могат да бъдат видени и на сайтовете ни bnt.bg и bntnews.bg. Наблюдавам как напоследък в социалните мрежи фактите се подменят", коментира пред "24 часа" шефката на новините и актуалните предавания в БНТ Мариела Драголова.

"bTV следи и отразява подробно случая "Илчовски" от самото му начало, през всичките изминали дни. Специално вчера темата беше централна както в централната ни емисия новини, така и в късната такава, като продължи и днес в ефира на "Тази събота и неделя". Всичко е изчерпателно проследено и на сайта ни btvnovinte.bg, като цялата поредица от материали съответно е споделена и в социалните ни мрежи. Накратко - темата е обстойно отразена чрез всичките ни канали", коментираха от частната медиа.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
ПРОСТАКЪТ си е до живот ПРОСТАК!!! А учиндолския ПРОСТАК е еманация на простаците,наредили се на политическата хранилка - гаргамел бойкикев,лайнявото трио,галевата парясница-к***а,сливенската онодена мома и всичката останала знайна и незнайна лиляво-пембяна прутесторска гмеж!
0
 
 
Къде да отиде да дриска освен при пе*ала на партията ,другаря задДухаев. Незаконен копелдак на другаря Живков. Та какво стана вчера с Илчевски ? Извадихте един неграмотен селски бек от Кнежа да каканиже глупости и тъпотии. Това ли ви е сензацията ? В Интернет не е свобода ,а свободия. 112 място и всеки си плющи глупости щото онези оскотяли капути извън България само в нета киснат и теб слушат. Понеже там където са не разбират ни телевизия,ни новини. Ей това ти е електората. Прост и селски тарикати,като теб. Мишок.
+11
 
 
За пореден път се убеждаваме, че този човек не живее на тази планета! Абсолютно неадекватно изказване! Комисията я въртят постоянно по ВСИЧКИТЕ национални медии във всичките им новини и политически предавания. Сега....че е един човек каза, няма никакво значение, медиите го отразиха и отразяват даже прекалено много за нещо, което няма до момента изнесен документ!!!!! Дубаеца поне рисуваше комикси, Иличойски, или там както се казва, приказва някакви неща - да си ги приказва! Но да обвиняваш медиите, че не били го отразили при положение, че вече 4 дена се излъчва във всички новити в националите медии е меко казано НЕАДЕКВАТНО! Ама той човека си прави реклама на партийната му телевизия, дето ще бори свободата на словото. Еххх, ако с партийна телевизия се бореше свободата на словото ние щяхме да сме на 1-во място!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: