БСП: Днес падна маската на Ваня Григорова и зависимостите от ГЕРБ и Борисов

Автор: Самуил Иванов
Коментари (0)
13:10 / 26.04.2024
1183
Днес става ясно това, което говорихме ние, че Ваня Григорова няма д абъде общински съветник в София, няма да се грижи за интересите на столичани, че Ваня Григорова не иска да бъде кмет на София, а да бъде използвана да бъде кандидат. Това заяви Георги Свиленски на брифинг на БСП в парламента по повод думите на Борисов от сутринта, който каза, че ако Ваня Григорова влезе в политиката, следващият парламент би бил различен. 

"Почват да падат маските. Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите от ДПС. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите от ГЕРБ и Бойко Борисов", заяви Свиленски.

Ваня Григорова я интересуват местата в листите. Когато поканихме хората на 1 май, част от критиците ни от "Левицата" казаха, че 1 май е късно, защото листите ще бъдат регистрирани", допълни той. 

По думите му Борисов работил за Ваня Григорова на изборите: "Днес Борисов предава избирателите си в София, като им казва ясно, че на местните избори е работил за Ваня Григорова, подкрепял е Ваня Григорова и тя му трябва в българския парламент, за да му бъде патерица". 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пък отчете свършеното от левицата в 49-ия парламент. По думите ѝ партията е внесла 19 законопроекта и 27 проекта на решения, направила е 180 редакционни поправки между първо и второ четене. От БСП отчитат, че са внесли два вота на недоверие и едно искане за оставката на председателя на парламента.

Виж коментарите (0)

Още по темата (524):
26.05.2024 Бойко Борисов: САЩ и България са стратегически партньори и ще продължат да работят съвместно по всички важни теми
26.05.2024 Делян Добрев: Хората успяха да видят какво представляват "Продължаваме промяната" и да ги чуят в непринудена среда
26.05.2024 Ген. Стефан Янев: Избираме бъдещето на България. Бъдете активни!
26.05.2024 НОИ сигнализират за голям проблем с пенсиите в бъдеще: Все по-малко хора ще допринасят с вноски, все повече ще са бенефициентите
25.05.2024 Това е генерираният хеш код, който ще се изписва на контролната разписка на машината и бюлетината
25.05.2024 ГЕРБ-СДС ще работят за подобряване на пътната инфраструктура в Община
Добричка
Още новини от Национални новини:
Образователният министър: Трябва да се подготви за матури на елек...
Зико, който задава въпроси на "Витошка": Главната цел не е осмива...
В следващите дни ще усетим почти всички капризи на природата
Ген. Стефан Янев: Избираме бъдещето на България. Бъдете активни!
МО: България няма да участва по никакъв начин с военни на територ...
НОИ сигнализират за голям проблем с пенсиите в бъдеще: Все по-мал...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).