БСП пратили писмо на Цацаров с 12 правописни грешки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 26.11.2017
1785
Твърдението, че БСП е алтернатива на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов, може да е вярно в политическата сфера, но категорично не е вярно в сферата на...граматиката. Вярно е, че депутат от БСП си позволи да обиди публично българите, лепвайки им недостойното "дебили", но също така обществен факт стана и писмо на социалистите, изпратено до главния прокурор Сотир Цацаров.

То бе разпространено на стената във фейсбук от бившия депутат Антон Тодоров. Под него стоят подписите на група депутати от ръководството на парламентарната група на "БСП за България". Червените настояват държавното обвинение да извърши проверка по думите на премиера Бойко Борисов, че "в парламента продължават да стоят хора, които са замесени в наркотрафик...". Червените изпаднаха в супер смотаняшка ситуация, след като допуснаха в писмо от 15 реда да има 12 правописни грешки. Дори е сбъркано името на лидера, подписана е като Корнелия Нинов.

Червените непрекъснато демонстрират, че имат управленски капацитет и огромна банка от подготвени кадри, но в случая демонстрират пълна неграмотност, граничеща реално с дебилност.

Източник: Фактор


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).