Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"БСП за България" представи листата си пред варненци
Автор: Екип Varna24.bg 16:12 / 18.09.2022Коментари (0)858
© БСП
Изпълнителят Миро призова хората да гласуват с бюлетина 28 за добър избор, съобщиха от пресцентъра на Българската социалистическа партия.

Коалиция "БСП за България“ представи всички кандидати за народни представители от 3 МИР – Варна пред варненци на грандиозен концерт, с участието на една от най-големите съвременни звезди на поп сцената – Миро.

"БСП, освен партията с най-социалната програма, е единствената политическа сила, която апелира за дипломатичност и отговорно държавническо поведение във външнополитически план. Ходовете, касаещи националната сигурност на страната ни и отношенията ни с трети страни, което наблюдавахме в последните месеци, буди у нас сериозно безпокойство. Изгонването на 70 руски дипломати - еднолично и без ясни мотиви от бившия премиер Кирил Петков, беше действие без аналог в най-новата история на България“, заяви пред събралите се членове и симпатизанти на левицата, варненци петият в листата кап. Георги Горгиев. И завърши: "Имате думата ми на български офицер, че  "БСП за България“ е гарантът за запазване на неутралитет от страна на българската държава за балансирана и национално отговорна външна политика. Гласувайте за БСП с №28 в интегралната политика.“

За направеното за младите семейства и децата говори председателят на Градския съвет на БСП във Варна и втори в листата на коалицията Павел Раличков: "Аз съм баща на три деца и съм служител в частния сектор. Благодарение на работата на депутатите и министрите от левицата в предходния мандат, в бюджета на моето семейство всеки месец има с близо 200 лева повече, след като детските градини станаха безплатни, а необлагаемият минимум от 4500 стана 6000 лева. И аз, както и останалите родители, очаквам безплатните учебници на учениците от 1 до 12 клас и безплатните лекарства за децата до 14 години. От години всички говорим за тревожната тенденция на задълбочаваща се демографска криза. БСП е единствената партия, която предлага реални мерки за овладяване на този опасен за нацията ни процес. Ние имаме ясна програма за подпомагане на младите семействата и майчинството“, заяви от сцената Раличков.

"Аз знам, че БСП ще изпълни тези си ангажименти, защото няма друга партия, която да се грижи толкова много за младите хора и за децата на България с реални действия, не с красиво звучащи обещания“, категоричен беше градският лидер на левицата във Варна.

"Живеем в тежки, динамични и на моменти страшни времена“, започна изказването си водачът на листата на коалиция "БСП за България“ Борислав Гуцанов. Той обеща едно от първите неща, които ще направи левицата в следващия мандат е с дипломатически ходове България да участва в спирането на военните конфликти.

Друг важен ангажимент, според Гуцанов, е да бъдат осигурени топлина за хората и развитие на икономиката през настъпващата зима. Затова БСП ще настоява за таван на цените на газа, тока и водата. "Още в първите седмици ще приемем закон за изземане на свръхпечалбите на всички енергийни дружества“, категоричен бе водачът на листата на коалицията за Варна.

"Ролята на БСП за пореден път ще бъде на мъдрата партия, на която всеки може да разчита. Партия, която е дипломатична, и може да осигури просперитет и добруване за страната ни“, допълни той и продължи: "Аз съм сигурен, че ние ще осигурим това, което сме заложили в програмата си. Ще има безплатни учебници за децата от 1 до 12 клас, безплатни лекарства до 14 години, ще бъдат преизчислени всички пенсии, така че да са справедливи за всички.“

"Нашата партия не е случайно на 130 години. Ние знаем кога и какво да направим, за да върви държавата ни по-добре, за да се чувстваме патриоти, за да живеем и работим в страната си, а не извън нейните граници. Подкрепете ни на 2-ри октомври, за да можем да изградим тази модерна България, която сигурен съм всеки носи в сърцето си и иска да я види за себе си и за своите деца. Пътят към победата минава през БСП с № 28!“, призова Борислав Гуцанов.

"Имате право на избор, гласувайте! Бюлетина 28 е добър избор!“, призова почитателите си във Варна Миро.



Още по темата: общо новини по темата: 865
22.02.2023 »
26.01.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: