Баба Глория е щастлива и благодарна!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:41 / 27.02.2021
2811
Примата на фолка Глория стана баба. Щерка й Симона Загорова в четвъртък роди първородната си дъщеря. Бебето носи името на звездната си баба по паспорт – Галина, и е с перфектни мерки – 3,200 кг и 50 см.

"Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно!" - щастливо споделя Симона, която е на 24 години. Младата майка и бебето се чувстват добре и скоро ще са у дома.

Таткото на бебето и Симона са заедно от около година. Любовта им пламва бързо и младежът е неотлъчно с певицата. Според клюките Даниел е бил отстранен от полицейската школа в Симеоново, заради което не е успял да излезе от там като професионално ченге. Милушев бил работил като сервитьор, което не попречило на Симона да се влюби в него. Щерката на Глория никога не е показвала афинитет към богати младежи или мастити бизнесмени, какъвто имат голяма част от колежките й. Сега таткото на бебето е решил да развива онлайн бизнес. Той продава дрехи в интернет, а младата майка му помага да популяризира начинанието си.

Освен за нереализираните планове на Дани да стане полицай слуховете носеха и за скандал между него и звездната му тъща. Глория не споделя дали одобрява младока, но в мрежата демонстрира близост с него и по всичко личи, че в отношенията им няма драма, пише "България Днес". Близки до певицата са категорични, че тя никога не би си позволила да помрачи щастието на дъщеря си, опитвайки се да я раздели с избраника й.

Глория приема с радост и благодарност факта, че вече е баба. Певицата ще бъде неотлъчно до щерка си и ще й помага в отглеждането на малката Галина.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).