Баба Люба, която беше пребита от племенницата си заради 150 лева: Бога гледа, на оня свят ще се плаща

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:48 / 26.04.2023
1338
103-годишна жена беше пребита в санданското село Дамяница за 150 лева. Нападението е извършено във вторник следобед от нейна племенница на 55 г. 

Люба Костадинова била дърпана и удряна в областта на врата, главата и ръцете. Сега тя е с травми на главата и наранявания в окото.

Племенницата на нападнатата била и неин асистент-придружител. Получавала пари, но никога не полагала грижи за столетницата. Напротив – непрекъснато идвала, само за да иска пари. Вчера това се случило отново и се стигнало до удари срещу беззащитната жена.

"Ударила ме е - ударила ме е, айде. Това си е нейно, ще си плаща някога. Тя ме и обра, нямам нищо вече. Имах парички тука за погребение, нямам нищо, всичко отнесе. Бога гледа, на оня свят ще се плаща", така коментира пред NOVA случилото се 103 годишната Люба.

Извършителката е задържана за до 72 часа и са ѝ повдигнати обвинения. За случая е уведомена компетентната прокуратура и работата продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
ГЕРБ-СДС се регистрираха за Европейските избори, вижте пълната ли...
Малинов към Галушченко: България е готова да помогне на Украйна з...
Божков пристигна в съда, гледат искането му за по-лека мярка за н...
Ресторантьор: Ако това се въведе, ще има хора, които ще сядат при...
Ето защо изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй" по AP1000 е...
Пламен Димитров, КНСБ: Заложили сме около 13% увеличение на доход...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).