Баща даде джипа на сина си да търси обхват, 17-годишно момиче е мъртво!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:46 / 13.08.2021
1189
Страшна трагедия се е разиграла вчера около 17.30 ч. на екопътека "Бяла река“ край Калофер. Джип "Чероки“ със старозагорска регистрация, който вероятно е карал с бърза скорост, излиза вляво от пътя, преобръща се и започва да се търкаля и удря в дървета.

На място загива 17-годишно момиче. Джипът е бил управляван от 17-годишното ѝ гaдже. Момчето е тествано за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. Младежите са били без предпазни колани.

Със случая се занимават полицията и прокуратурата в Карлово. Образувано е досъдебно производство. Младежът, който е бил неправоспособен, е без тежки наранявания.

Източници на "Блиц" съобщиха, че семейството на момчето е било на почивка в местността "Паниците“. Там обаче няма обхват на телефоните, затова бащата на младежа дал джипа на сина си и на гаджето му, за да търсят обхват и да разговарят с приятели.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).