Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Баща и син роми са убитите при боя в селска дискотека (18+)
Автор: Екип Varna24.bg 15:17 / 22.10.2017Коментари (28)2160
© БГНЕС
Баща и син са двамата загинали при жестокото меле в дискотеката на село Паничерево, в което завърши с двойно убийство с хладно оръжие. 

Единият загинал мъж е на 23 години, а другият на 39, двамата са от ромски произход. Враждата е избухнала между две групи от Нова Загора и Николаево, които са били на дискотека, съобщава БГНЕС. Мелето е започнало вътре в заведението, след което се е пренесло навън. Именно там загиват бащата и неговият син. 

В радиус от 500 метра около дискотеката има следи от кръв, навсякъде се въргалят счупени бутилки и други остри предмети, които са влезли в употреба. Все още не е изяснен броят на ранените. Първоначално бе споменато за двама души, които са откарани в болница в Казанлък и след преглед са пуснати. Предполага се, че техният брой е по-голям. Полицията разследва случая.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не мангалите, а Държавата го позволи това нещо и то бе само и единственно с една цел. Населението да се намрази. И Вие, които съдите, ако никой не ви прави нищо и вие няма да плащате нищо и ще живеете на чужд гръб. Държавата съсипа Армия и заводи, Държавата остави хиляди до просешка тояга, Държавата изгони младите и цели семейства, Държавата позволи много неща, но..... Ако поне 60 процента от Тук, които сте толкова силни на думи във Фейса; Бяхте и в реалния живот такива всичко това нямаше да се случва...
+1
 
 
Те са цигани не роми. Кои са ромите и от къде са дошли? Стига дъвчете лъжи. 1 лъжа повторена 100пъти става истина!
0
 
 
Чета коментари и си давам отговор защо децата ни растат злобни,расисти и жестоки. Може би е от примерът,който им даваме. И ги обвиняваме,че нямат ценности и цъкаме и се тюхкаме,че светът върви към война. Насилието води до насилие и с квартални саморазправи няма да оправим нещата. Но най-патетичното е,че половината с "красивите" коментари със сигурност споделят фрази па Далай Лама,Майка Тереза и прочие. На думи всички сме най-добрите и другите са лоши и несправедливи,но обожаваме да раздаваме правосъдие. Като говорим за карма,нека се замислим с думите си каква карма печелим за себе си и за децата си.
+1
 
 
Давайте ги по-често тези новини , за умрели цигани , МОЛЯ !!! Нека по-често денят ни започва с усмивка !
0
 
 
A Valentinе, всъщност наистина е по-смилено да имаме гори от цигани: пречистват въздуха, не крадат бакър и не ходят да колят и бесят баби за пенсиите им.
+1
 
 
Я ми напомни само през миналата и тази година колко нападения срещу роми има и колко мангала са нападали българи, че нещо ми се струва, че не си в час, та говориш такива работи. Циганската агресия само нараства, нормално е мангалите да изгубят рейтинг у българите, все пак са мръсни, не работят, не плащат данъци, раждат безразборно, прости до неузнаваемост и безкрайно нагли и продажни, да не казвам и колко са криминално проявени... Естествено има малко изключения, но на фона на хилядите мангали, добрите роми са твърде малко за да направят впечатление.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: