Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Баща на дъщери се гаври с любовница, снима я гола и я унижава
Автор: Екип Varna24.bg 18:03 / 12.01.2021Коментари (0)1873
©
Кредитен консултант ще лежи 3 години и половина зад решетките за отвличане и изнасилване на бивша любовница. Гаврел се с нея, докато я снима. Решението за 49-годишния кредитен консултант е на Апелативния съд в София и е окончателно.

То идва сега, след като през миналата година мъжът е осъден за отвличане и изнасилване на две инстанции, но той иска възобновяване на делото. Апелативните магистрати не се съгласяват, че по време на процеса са допуснати нарушения, както и че съдебна заседателка преди трийсетина години е била съученичка с жертвата не я прави пристрастна.

Насилникът и жертвата са от село в Югозападна България, като заради интимните подробности променяме името на жената, а това на селото спестяваме. Кредитният консултант Александър от години живее и работи в София. Има семейство и две дъщери. От началото на 2014-а започва да пътува по командировки из Югозападна България и прескачал до родното си село. Случайно се засича с детската си приятелка Катя, с която не са се виждали 20 години. Разменят си телефоните и между тях се поражда привличане, въпреки че Александър е семеен, а Катя има връзка с друг мъж.

Първо двамата прекарват уикенд във Велинград, после пътуват до Асеновград. При командировките Александър отсядал в квартирата на Катя, която тя наема в град, където работи в завод за облекла. Кредитният консултант й правел различни подаръци - от това да й купи пералня и да й прокара кабелна до дрехи и бижута. Така минават два-три месеца, докато Катя иска да се разделят, за да задълбочи връзката с другия мъж. Тогава той започва да й звъни постоянно и да я пита къде е и какво прави.

На 28 август 2014-а Катя пътува със своя приятелка до Петрич, като Александър й звъни през целия ден, но тя не му вдига. Прибира се привечер и пред блока вижда Александър в колата му. Не му обръща внимание и се качва до апартамента си, но точно преди да си влезе, той я настига и опира в гърба й някакъв предмет и й заповядва: "Отваряй вратата, тази вечер ще те съсипя".

Вътре вади ловджийски нож, хваща я за косата и я поваля на пода. Казва й, че тази вечер "ще я направи известна" и "звезда". След това я псува и налага с юмруци, като я кара да се съблече, за да я снима гола и да разлепи снимките в селото им.

Жената се съпротивлява, но насилникът успява да й събуе панталоните и прашките и да й скъса потника. Когато Катя остава само по гуменки, я кара да седне на фотьойл и извадил телефона си. Въпреки съпротивата на жената гаврата започва с фелацио, докато Александър снима. С порой юмруци я накарал да обуе обувки с токчета и да се усмихва, за да я снима гола в профил.

После взима праскови и банани, нарежда ги около интимната област на жертвата и пак я снима. Гаврите се редуват с обиди, че е грозна, и заплахи, че ще наеме хора, които да я убият и следващият гроб в селото им ще е нейният. Сълзите на жената не трогват насилника, който междувременно си взима бира и я изнасилва. Не го трогва това, че му напомнила, че има дъщери и такова нещо би могло да се случи и на тях. Той отвръща, че това е невъзможно, защото те са "пичове", самият той е "класа", а доскорошната му любима - "нищожество".

Към сутринта насилникът заплашва жертвата, че ще я заключи, за да не може да ходи на работа и да я уволнят. Все пак я пуска до завода й след заплахи. Когато колежките й я питат за раните по лицето й, тя им казва, че се е ударила в колата. През това време се чудела дали те са видели снимките, които й направил Александър, в интернет.

Накрая Катя признава през сълзи на своя началничка, че някой я е нападнал с нож. После се обажда на брат си, за я вземе. Като му спестява много подробности, отиват в полицията, пише "България Днес". Там обаче й става лошо и се налага да я свестяват с инжекции. Чак след излизането на резултатите от прегледите признава за сексуалните гаври.

По време на последвалото разследване експертизите показват, че Александър не страда от психично разстройство и не е садист.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: