Баща твърди, че полицаи са пребили сина му

Автор: Иван Сотиров
Коментари (8)
17:22 / 09.05.2019
2237
Баща използва трибуната на бургаска група в социалните мрежи, за да се оплаче, че синът му е бил пребит от полицаи в Четвърто Районно управление в Бургас. И твърди, че преди да бъде задържано момчето е било в добро здравословно състояние.

"Пуснаха го целия пребит, били са го, докато признае за чужди кражби. Така работи родната полиция - с бой", гневи се бащата Йордан Динев, който публикува и снимки на нараняванията по тялото на сина му.

От полицията съобщиха за Burgas24.bg, че до момента сигнал за такъв инцидент не е получен, нито в районното управление, нито в ОД на МВР Бургас. Младежът е с ефективна 8-месечна присъда за осъществена на 03/04 април т.г. домова кражба на IPhone, лични документи и парична сума от частен апартамент в к-с "Меден рудник".

Установено е, че има съпричастност и към други криминални деяния, осъществени на територията на 4 РУ Бургас, за които е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).