Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бащата на Тита "кихнал" над 80 000 лв., за да пробие тя на голямата сцена
Автор: Екип Varna24.bg 12:36 / 14.04.2019Коментари (2)2494
©
Милен Пенчев, маститият шеф на НОИ-Силистра, който Апелативният съд освободи под домашен арест, бил изключително щедър съпруг и баща, говорят в родния му град. Съпругата му Силвия, която в дунавския град познавали като "Mадам Сиси", не работела от години. На същото положение била и каката на Тита. 25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад гърба си, но винаги ходела изтупана по последна мода в скъпи маркови дрехи. Посещавала топ заведения и пътувала по всевъзможни екзотични дестинации. 

Тита пък станала звезда покрай Криско. Момичето толкова искало да се изявява пред прожекторите и да бъде забелязано, че се стигнало дотам да помоли татко си, да отпусне някой лев на Криско, че да може тийн любимецът да я лансира бързо и лесно. Според източник на "Уикенд", за да пробие Тита, баща й "кихнал" над 80 000 лева по-миналата година – за студийни записи на песни, клипове, промоции. 

Най-атрактивна от трите жени, поддържани от Милен Пенчев, била съпругата. Миньончето извисявало снага малко над 150 сантиметра, но имало перфектно тяло и визия. Зад всичко това обаче стояли непрекъснатите козметични и хирургични интервенции. Още преди няколко лета блондинката, надула устни, което правело силно впечатление сред останалите граждани на Силистра. После мадам Сиси тунинговала бюста си и опънала бръчки чрез най-модерните технологии в козметиката. Ако се вярва на мълвата със златни нишки... 

Обгрижваната съпруга редовно ходела на фитнес, релаксиращи масажи, парафонови терапии, маникюр, педикюр. Никога не знаела с какви пари излиза от дома си, защото пачките на съпруга й щедро се изсипвали в кокетната й дамска чанта "Луи Вютон" за над 3000 евро. 

Мадам Сиси също си падала по скъпите дрехи. Поръчвала си от сайтове, пазарувала от топ бутиците във Варна и София и притежавала гардероб, за който редовите българки можело искрено да й завиждат. Единственият проблем с дизайнерските тоалети идвал от ниския ръст на г-жа Пенчева. Налагало се часове след като получи и разгледа пратката, мадам Сиси да се насочи със ситна крачка към своята лична шивачка. Жената имала дюкянче за ремонт на дрехи в центъра на Градския пазар в Силистра. Именно там булката на шефа на местния НОИ молела да си стесни ризите и роклите, или пък да "барне" ръкавите на якетата и дължината на панталоните и полите. 

Финансирането на целият този женски блясък и красота излизал хилядарки на любящия съпруг и баща, който угаждал за всичко на съпругата и щерките си, но за сметка на припечеленото от подкупите на хората. "Милен Пенев е милионер от години! Цял град знае за парите, с които това семейство разполага. Нека прокуратурата разпореди на НАП да им направи проверка на доходите за 10 години назад – ще видите, че няма как да докажат това охолство, в което винаги са тънели", възмущават се силистренци. 

Както вече стана известно – името на бащата на Тита влезе в медиите чрез схемата "СМЧ – Силно мой човек" по повод издаването на фалшиви документи за трудов стаж за получаване на висока пенсия. Тя е действала от 2017 г. в районите на Силистра и София. Доказано е, че по телефона Пенчев е диктувал на началника на отдел "Отпускане на пенсии" лични данни на лица, които са искали да получават пенсии, за които нямат право. Тя е записвала на бележка абревиатурата "СМЧ – Пенчев", т.е. "Силно мой човек – Пенчев". Бандата е припечелила милиони левове. 

При спецакцията бе задържан Милен Пенчев, който няколко мандата е бил общински съветник в града и един мандат зам.-градоначалник. Ако се вярва на слуховете, именно през този период бащата на певицата натрупал завидно финансово положение. Това било и времето на големите рушвети, пред които сегашната искана сума от 10 бона на калпак за получаването на  миньорска пенсия бледнеела. 

Милен Пенчев също имал отношение към козметиката и козметичните процедури. Редовно ходел на фитнес, спазвал определен хранителен режим. Говори се, че никога по никакъв повод не пропускал тренировките в залата и винаги щедро се отплащал на треньора си за положените усилия.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С официална заплата 1500-2000 лв и неофициална милион на година.И сега ако има справедливост в панделата ще си продължи фитнеса,а трите дами свикнали на неговото финансиране ще трябва да намерят друг начин да се финансират. Човека е инвестирал не малко пари в задниците им.В Силистра едва ли има хляб,но в София или Варна ще изкарат. Нянката свърши.Сега други неща ще смучат...
0
 
 
Аха, значи бандюга-милионер със семейство коври :-))))
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: