Бащата на детето, ударило учителка в Царево: Ако иска да ходи на училище, ако не, ще пасе овце

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
08:46 / 29.01.2018
2074
Детето се държеше недисциплинирано. Помолих го да напусне класната стая, охраната го изведе. След малко то се върна, удари ме и избяга. Това сподели пред камерата на Нова тв учителката, която бе ударена от 12-годишния Николай, петокласник в СУ "Н. Й. Вапцаров" в Царево. 

"Не познавам детето добре, защото замествам от няколко дни. Обожавам децата, с които работя и едва ли бих си позволила да провокирам някого", добави шокираната преподавателка. 

Класната на момчето също заяви: "В рамките на 3 месеца от начало на годината Николай Борисов има 180 неизвинени и ежедневни лоши прояви към ученици и учители - обиди, побой, психически тормоз, проваляне на дисциплината. Почти ежедневно съм викана в часовете на класа, за да въдворявам ред. Доста време след всички разговори и срещи с него няма никаква промяна към подобряване на отношението. Наложени са му трите сериозни санкции по правилника на училището". Запитана дали е говорено с родителите му, тя отвърна: "С родителите е говорено многократно без никакъв ефект и подобрение". 

Самите те всъщност отказали да се появят пред камерата, а бащата на Николай, запитан защо синът му не ходи на училище, казал: "Ако иска да ходи, ако не - да пасе овце". Майките на други деца, съученици на агресивния ученик, казаха: "Ние искаме децата ни да са спокойни. Говорим за непрекъснато опипване, обарване, тормоз".

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).