Бащата на известна българка й казал "К**ви вкъщи не искам"

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
09:13 / 03.08.2022
3126
Лятото е отпускарски сезон за някои. За други обаче точно това е периодът на усилен труд. Защо Михаил Билалов, Ваня Щерева, Александър Кадиев, Катерина Евро и Керана се включват в националната кампания #Първа работа на Министерството на труда и социалната политика? Каква е била тяхната първа работа? Ще успеят ли да откраднат поне няколко дни за почивка? Какво планират за новия сезон? Отговорите дават самите те пред камерата на Plovdiv24.bg.

Ваня Щерева и Катерина Евро предпочитат планината, заради прохладния въздух и по-пълноценния сън. Ходят и на море, разбира се. Александър Кадиев пък скоро ще започне да подготвя с майка си ново представление. Преди това смята да отскочи до Исландия и Великобритания. 

Първата работа на Керана е била за майка й в хотериерския бизнес. Налагало й се да "запълва всякакви дупки", била е и сервитьорка, и камериерка... Когато  изникнели пречки в кариерата й, се сещала за План Б - да се върне да работи при майка си, и тогава всичко в професионален план тръгвало напред.

Катерина Евро се задържа на първата си работа 11 години. Занимавала се е с нещо, от което сега се изкарват много пари - станала е фотомодел още преди да навърши 16 г. Първата й корица е в списание "Лъч" за младежка мода, което излиза по това време. После започва да снима в киното и първият й филм е "Оркестър без име".

Ваня Щерева завършила спортно училище, но решила да става актриса. Баща й бил категорично против и казал: "К**ви вкъщи не искам", заключил вратата, но тя скочила от прозореца и отишла да кандидатства в класа на покойния Стефан Данаилов. Не отчела френското ррр в говора си и, естествено, Мастър не я одобрил. Върнала се във Варна, започнала да ходи при логопед и след 4 години пак кандидатствала и то успешно. В родния си град научила за конкурс в театъра в Шумен, явила се след датата, но я избрали измежду останалите 80 кандидати и това била първата й работа. Сега прави бижута и подготвя колекция за новия сезон.

Ваня е имала късмета да участва с Михаил Билалов в български крими сериал "Под прикритие". Споделя, че научила много от героя му Джаро. 

Самият Билалов пък разказва, че като момче е работил много неща.

"Аз съм от поколението на бригадите, обиколил съм всичките полета на републиката от Видинско до Странджанско, тъй като тогава имаше програма "Странджа - Сакар". Ние имахме една държава, която използваше евтиния ученически бригадирски труд и получавахме по лев и петдесет месечно. Бяхме генерация, която караше с два кренвирша, сварени с опаковката, и все пак станахме хора" - откровеничи Билалов.

Актьорът, който е завършил Класическата гимназия, мечтаел да бъде като Юрий Гагарин или Франсоа Шамполион, но тези открития вече били направени. Израснал на улицата, правил добри пари на "Магурата", минал през няколко страни и няколко емигрантства, включително в Япония, съвсем сериозно съветва младите днес: "Комуникирайте! Ако искаш да си намериш работа, веднага излез на улицата, ще намериш всичко. Не се прибирайте вкъщи пред фейсбука, няма смисъл!"

В прикаченото видео гледайте какво още разказаха известните личности!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).