Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бащата на нелепо загиналия рапър: Гледката бе страшна, как ще кажа на майка му?
Автор: Екип Varna24.bg 09:36 / 18.03.2019Коментари (4)2708
Костадин Кобаков
Рапърът Костадин Асенов Кобаков – Кобака, от Пазарджик почина нелепо в новия си гараж в Пловдив, след като се задуши в мерцедеса си с пазарджишка регистрация. Заедно с него в автомобила е била жена на 34 години, с която са били любовници. Тя била семейна с две деца, а Кобака приживе се хвалел, че бил много харесван от жените и затова не бързал със създаването на семейство и деца.

Труповете на Кобака и новата му приятелка били открити около 7,00 часа сутринта на 17 март от баща му. Предполага се обаче, че са починали два дни по-рано – в петък вечерта, защото оттогава близките им нямали връзка нито с единия, нито с другия. На 15 март вечерта 34-годишната дама на Кобаков, която работела в дискотека в Пловдив, му се обадила след като заведението затворило, за да се видят. Той пък можел да я заведе на хотел, защото в джоба си имал 4 700 лева, но предпочел да й се похвали с новото жилище, каза пред "Агенция Монитор" бащата на починалия Костадин - Асен. Именно той в неделната утрин открил двата трупа и изпаднал в шок. Гаражът с жилището на сина му са в една от луксозните кооперации на ул. "Рая" в кв. "Смирненски" и са наскоро построени.

"Аз открих труповете им, защото синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (б.р. на 17 март т.г.) в 4 часа сутринта, но после в 7 часа телефонът му вече беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не пожелавам да си погребва детето. Не знам как ще кажа на майка му, че е починал", плачеше бащата Асен пред злополучния гараж. Синът му мечтаел да има апартамент в Пловдив. В Пазарджик живеел близо до ул. "Пловдивска". Продал си там жилището и инвестирал в строежа в града на тепетата. Имал жилище и в Слънчев бряг, където изкарал зимата, разказа през сълзи покрусеният баща.

Кобака бил по живота и не искал да се обвързва, въпреки че бил вече на 40 години. Той бил по-малкото дете в семейството, а брат му бил адвокат. "Беше моята слабост Костадин. За всичко му угаждах, а явно не е трябвало. Десетина коли смени. Каквото поискаше, ставаше. Казват, че когато родителите имат две деца, ги обичат поравно, но не е така. Той беше моята слабост", повтаряше в несвяст бащата.

Със сина си се чул за последно около 22 часа в петък вечерта. На следващия ден му звъннал отново, но Костадин вече не си вдигал телефона. "Усетих, че има нещо, защото 100 пъти му звънях по телефона, но той не вдигаше. Предусетих най-страшното. Дойдох в Пловдив, качих се до апартамента му. Претършувах да намеря ключовете за гаража и като го отворих, ги открих. Страшно беше", не спира да плаче Асен. Той предполага, че синът му е искал да се похвали на новата си приятелка с новозакупеното жилище, защото иначе е имал пари да я заведе на хотел. Вместо това обаче се са отдали на ласки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил двигателя, което решение се оказало фатално.

Едно от най-известните парчета, в които Кобака рапира, е "Ти искаш да бъдеш с мен", а друга, пак заедно с Ангел, е "Не всичко е пари". Първият му албум "Моят бизнес" е продуциран от рап бандата на Мишо Шамара "Гумени глави" и е издаден през 1999г. , а вторият му албум е "Стил хит". Кобака става по онези години член на групата, участва в техните парчета и клипове. След това я напуска и започва самостоятелна кариера. Има записи с Мишо Шамара, Ангел, Трой, д-р Пит и други рапъри.

След като приключва с музикалната си кариера по думите на баща му Асен, Костадин се включил в семейния бизнес с игрални зали. "Беше крупие при мен. Работеше много, но и ние много му угаждахме", призна таткото на рапъра. На мястото на трагедията на ул. "Рая" бе и съпругът на починалата 34-годишна жена, който запази мълчание.



Още по темата: общо новини по темата: 3
19.03.2019 »
18.03.2019 »
18.03.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 20.03.2019 г.
0
 
 
Асолютен тъпанар! Но какво да очакваш от рапър!
+1
 
 
Подправило на правилото г*з глава затрива.В неговия случай к*р глава затрива.
+7
 
 
Ако се е задявал и с други омъжени жени, дали не са му помогнали?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: